Sesongsavslutning for rekruttene

FKH 2 vil stå distansen helt inn.

Det er et nedrykningstruet Klepp som står for motstanden i årets siste seriekamp for FKH-rekruttene i 4. divisjon fredag kveld. Selv om FK Haugesunds andrelag kun har tabellplassering å spille for før man tar en lengre pause er trener Espen Bull-Tornøe på ingen måte i feriemodus. Han forventer å se et FKH-lag som står distansen helt ut.

- Sesongen er ikke over for vår del. Klepp vil kjempe med alt de har for å overleve i divisjonen, så dette blir en betydningfull og kul kamp.

Hjemmelaget ligger før kveldens kamp på Klepp Stadion som nummer 11 på tabellen med 18 poeng. Et mer enn Nærbø som ligger på den utsatte 13. plassen. FK Haugesund på sin side ligger som nummer tre med 42 poeng og vil sikre tredjeplassen på tabellen ved seier mandag kveld.

Varhaug kan, om resultatene går i deres favør i siste serierunde, fortsatt knipe tredjeplassen i 4. divisjonens avdeling 2.

Kamptropp

Til årets siste seriekamp stiller FK Haugesund 2 med følgende kamptropp:

Frank Stople, Daniel Normann, Jonas Braseth, Benjamin Bygnes, Leander Reigstad (bildet), Mathias Aastvedt Dahl, Eivind Helgeland, Hans-Jacob Nesheim, Dreni Morina, Jørgen Jakobsen, Vegard Hagen, Truls Rasmussen, Andreas Endresen.

Avspark på Klepp Stadion klokken 19.00.

Annonse fra Eliteserien: