Signerte partneravtale for å bidra i en vanskelig tid

Ditt Miljø AS viser format.

Det er krevende tider. For alle. Også for FK Haugesund som har måttet gå drastisk til verks for å sikre videre drift frem til hverdagen igjen normaliserer seg og man kan ta opp igjen alle aktiviteter og ønske velkommen til sesongstart og toppfotball på Haugesund Stadion.

Ditt Miljø AS: varmepumpeforhandler i Karmsundsgaten

Da er det utrolig inspirerende å ha folk som Geir Amundsen i Ditt Miljø AS. 

Den daglige lederen i varmepumpe-forhandleren i Haugesund kontaktet selv FK Haugesund tidligere i uken med ønske om å bli FKH-partner. Som sagt - så gjort.

- I både gode og dårlige tider

Onsdag ble avtalen signért - etter gjeldende retningslinjer mtp virusspredning - og selv om avtalen ikke ble bekreftet gjennom det sedvanlige håndtrykket denne gang er det likefullt en avtale av stor betydning for kontraktspartene.  

- Jeg er jo stor FKH-supporter og veldig glad i klubben. Når situasjonen har blitt som den har blitt tenkte jeg å bidra til at klubben kommer seg best mulig gjennom de neste ukene og månedene, kunne Amundsen fortelle da han og markedskonsulent Aanen E. Oddenæs i FK Haugesund møttes utenfor stadion onsdag ettermiddag.

Avtalen strekker seg ut 2020 og har - naturlig nok - stor symbolsk verdi i en tid der det er langt mellom gode og oppløftende nyheter.

- Vi ønsker å legge handling bak utsagnet om å være der i både gode og dårlige tider, og oppfordrer alle andre som har muligheten til det om å være med å støtte opp om både FK Haugesund og andre som måtte trenge det akkurat nå.

Varmepumper til både privat- og bedriftsmarkedet

Ditt Miljø AS har tilhold i Karmsundsgaten og tilbyr foruten salg og utleie av varmepumper også service, montering og reparasjoner av varmepumper til både privat- og bedriftsmarkedet.

Les mer om FK Haugesunds nye partner her.

Annonse fra Eliteserien: