Signerte proffkontrakt

Kristoffer Velde i FK Haugesund ut 2020.

Annonse:

Det har vært tett mellom høydepunktene for Kristoffer Velde de siste ukene. Den nyss fylte 18-åringen fikk sine første offisielle minutter i FKH-drakten i borteseieren mot Sogndal 17. september og fulgte siden opp med å spille en avgjørende rolle i 2-1 seieren hjemme mot Viking forrige helg.

- En milepæl på veien

I dag ble det nok en merkedag ettersom Kristoffer Velde skrev under sin første proffkontrakt med FK Haugesund. Den innebærer at koperviksbuen blir å finne i FKH-drakten de tre neste årene.

- Å signere proffkontrakt med FK Haugesund er en milepæl for meg. Det har vært et mål hele veien som jeg nå kan hake av. Når det er sagt er det nå jobben virkelig begynner. Det er utrolig kjekt å vite at jeg skal tilbringe de neste årene i denne klubben, sammen med fine folk i en veldig fin gruppe.

Velde 2
Agent Imad El Hammichi og Kristoffer Velde

Gått gradene i FKH-systemet

Kristoffer Velde har gått gradene i hele FK Haugesunds utviklingsavdeling – fra FKH Teams aller yngste lag og helt frem til A-laget – et løp kun de færreste gjennomfører.

- Kristoffer er en ung, lovende og dedikert spiller med stort utviklingspotensiale og gode ferdigheter – ikke minst en mot en. Han har levert stabilt bra over lengre tid på rekruttlaget og vist godt igjen i treningshverdagen på A-laget. For oss var det derfor naturlig å tilby han proffkontrakt nå, sier leder A-lag Jostein Grindhaug i anledning signeringen.

Kontrakten til Kristoffer Velde strekker seg ut sesongen 2020.

Annonse fra Eliteserien: