- Skal bli godt å få en kamp i beina

Niklas Sandberg er klar for å endelig spille treningskamp igjen.

Det vanket kake på spillerne etter fredagens treningsøkt på Haugebanen og blant de aller første til å forsyne seg var Niklas Sandberg. Foranledningen var Ibrahima Wadjis etterlengtede retur til organiserte treninger sammen med resten av lagkameratene denne formiddagen, men med en treningskamp mot Brann ventende på lørdag bar stemningen også preg av forberedelse til den.

En som gleder seg veldig til endelig å spille kamp igjen som må fire måneder tilbake i tid for å finne sist gang han kjente på kampaction.

- Det handler om å kjenne på om det funker det vi har holdt på med i de tre første ukene. Det har kjentes bra ut til nå og så får vi se om vi kan ta det med inn i kamp og levere en god prestasjon i morgen.


Giv og Gif

Sandberg føyer seg inn i rekken av spillere som har fått ekstra apetitt på det å spille fotball som følge av koronapausen og kan fortelle om at det er en spillergruppe med mye vilje og dedikasjon som går til trening hver dag.

Med sesongstarten kun to og en halv uke unna har også scorings-GIFene for enkelte av spillerne blitt presentert. Sandberg har dog liten tro på at blant andre Thore Pedersen og Bruno Leite vil få bruk for sine i 2020. 

Annonse fra Eliteserien: