Slik blir cupfinaledrakten

GK Inneklima og Nils Sørhaug AS spiller cupfinale. Foto: Kjell Bua.

Du registrerte det muligens allerede i forbindelse med sesongsavslutningen mot Odds Ballklubb på søndag. GK Inneklima var tilbake som sponsor på strømpene og Mazda-forhandleren Nils Sørhaug AS hadde inntatt shortsen.

Slik blir det også i cupfinalen.

I forrige uke var nemlig distrikstsjef Sten Birkeland fra GK Inneklima og daglig leder i Nils Sørhaug AS på Haugesund Stadion for å sluttføre avtalene som innebærer at de to virksomhetene er sikret solid eksponering i forbindelse med norsk fotballs aller største enkeltkamp.

FKH-Nils-Sørhaug-Shorts
Sten Birkeland Fra GK Inneklima og Nils Sørhaug fra Nils Sørhaug AS har all mulig grunn til å glede seg til cupfinalen.

Partneransvarlig i FK Haugesund, Hallgeir Johansson, er veldig fornøyd med at to lokale foretak får eksponering på søndag.

- Denne sesongen har vi spilt uten sponsor på strømpene og foran på shortsen, men vi kunne selvsagt ikke spille cupfinale uten å få dette på plass. Heldigvis kom det to lokale aktører som ønsker å profilere seg i forbindelse med kampen. En cupfinale gir ekstremt stor oppmerksomhet, og bilder fra kampen lever i årevis, sier Johansson.

Fra tidligere er det klart at også Haugaland Kraft, Sparebanken Vest, Altibox, Sysco, Obs Bygg, Multi Industrier og Bry Deg også er cupfinaleklare som følge av å ha vært draktsponsorer i 2019.

Dette er de nye draktsponsorene

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med avdelingskontorer flere steder i landet, deriblant Haugesund, som leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.

Nils Sørhaug AS er Haugesund-regionens Mazda-forhandler og merkeverksted for Huyandai, kan vise til mer en 95 år i bransjen og har i mange år vært en lojal støttespiller til FK Haugesund. 

Og nå også cupfinaleklare.

Annonse fra Eliteserien: