Slik blir sesongoppkjøringen

VIking, Vard og Brann er bare noen av lagene vi skal bryne oss på gjennom vinteren.

Mandag 9. januar er det endelig slutt på fotballferien. Da møtes FKH-spillerne klare til å ta fatt på sesongen 2017. Sesongoppkjøringen kommer med to treningsleirer utenlands samt en lang rekke treningskamper før alvoret braker løs i serieåpningen borte mot Strømsgodset den 2. april. 

Den første pekepinnen på hvordan sesongforberedelsene forløper får man 25. januar når man skal måle krefter mot FK Vidar fra Stavanger, mens generalprøven spilles mot Sandnes/Ulf i Storhall Karmøy på Vea.

To utenlandsopphold

Det er planlagt to treningsleirer i Spania i løpet av oppkjøringen. Den første legges til Estepona i tidsrommet 29. januar - 9. februar, mens det er satt av ni dager på La Manga fra og med 8. mars.

25.01 treningskamp mot Vidar (Vea)
07.02 treningskamp mot ukjent (Estepona)
18.02 treningskamp mot Nest/Sotra (Vea)
24.02 treningskamp mot Viking (Vea)
03.03 treningskamp mot Vard (Vea)
10.03 treningskamp mot Ull./Kisa (La Manga)
16.03 treningskamp mot Brann (La Manga)
26.03 treningskamp mot Ulf Sandnes (Vea)

Det gjenstår fortsatt å avklare motstander i treningskampen på Estepona 7. februar, og av totalt åtte motstandere i sesongsoppkjøringen spiller Viking og Brann i Eliteserien.

Gjennom sesongoppkjøringen vil de fleste treningsøkter bli lagt til Storhall Karmøy. Treningsplanene for hver måned vil bli offentliggjort på fkh.no.

Annonse fra Eliteserien: