Slik fordeles billettene

NFF åpner for 200 tilskuere på onsdagens serieåpning mot Brann.

Fredag kveld kom nyheten om at Norges Fotballforbund tillater 200 tilskuere på hver av kampene i første serierunde av Eliteserien. Endringene i kampprotokollen åpner dermed for at FK Haugesund kan invitere 200 sesongkortholdere på onsdagens serieåpning mot Brann.

- Vi skulle selvsagt ha ønsket enda flere velkommen på kamp, men dette er en begynnelse og et stort steg i riktig retning sammenlignet med å spille kamp for helt tomme tribuner. Vi ønsker å tilgodese både partnere og privatkunder og sørge for en mest mulig rettferdig fordeling av billettene, sier daglig leder John Harald Log. 

FK Haugesund har valgt å dele de 200 billettene i to like store deler. En halvdel går til partnere, mens den andre halvdelen tilfaller sesongkortholdere i privatmarkedet. Dette reflekterer også fordelingen av solgte sesongkort i 2020.

Trekning mandag

De 100 sesongkortholderne i privatmarkedet som vil få tilbud om å se FK Haugesund - Brann på Haugesund Stadion blir trukket ut mandag ettermiddag og siden kontaktet på e-post.

Trekningen vil være randomisert for at den skal bli mest mulig rettferdig.

Ingen av sesongkortholderne som trekkes ut kan regne med å få sin faste plass på stadion. På grunn av smittevernsregler vil antall områder med tilskuere på stadion være begrenset. Man vil få tildelt plass og også få vite i forkant ved hvilken inngang man skal møte på kampdag. 

Våre vakter vil registere deg ved ankomst. 

- Jeg håper alle som får tilbudet benytter seg av det og sørger for å støtte laget mest mulig på onsdag. Det fortjener spillerne, sier John Harald Log.

Sesongkortholdere som trekkes ut til denne kampen vil ikke være med i fremtidige trekninger inntil alle sesongkortholdere har blitt trukket ut til kamp på stadion - dersom nåværende situasjon vedvarer.

Annonse fra Eliteserien: