- Spillerne tok kampen på alvor

Espen Bull-Tornøe mønstret sterkt rekruttlag i seieren mot Kopervik.

Det var et usedvanlig sterkt FKH 2 som møtte Kopervik IL på Åsebøen Stadion til seriekamp i fjerdedivisjon mandag ettermiddag. Og det var et hjemmelag som ytte sterk motstand til et FKH 2 med ikke mindre enn sju a-lagsspillere i behov av kamptrening i startoppstillingen.  

Oskar Snorre, Pascal Gregor, Fredrik Pallesen Knudsen, Joakim Våge Nilsen, Kristoffer Gunnarshaug, Kristoffer Velde og Ibrahima Koné fikk alle verdifull kampaction med tanke på sesonginnspurten som venter a-laget - i tillegg til at også Torbjørn Kallevåg skulle komme inn som innbytter i mandagens oppgjør. 

- Spillerne tok kampen på alvor

Trener Espen Bull-Tornøe var fornøyd med hvordan både ungguttene og a-lagsspillerne responderte i møte med Kopervik.

- Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen sett under ett. Vi stilte med mange a-lagsspillere som trengte kamptrening og med det et sterkt lag på papiret. Derfor var det gledelig å se mange av a-lagsspillerne ta kampen på alvor og med det få en god gjennomkjøring og verdifull kamptrening. Jeg må også gi ros til Kopervik som våget å spille sitt spill og løste det på en veldig bra måte.

Med mandagens seier krøp FKH 2 opp på 35 poeng i 4. divisjonens avdeling 2 - før oppgjøret mot Skjold i Haugesund Idrettspark førstkommende mandag.

Kampfakta

Kopervik - FK Haugesund 2 1-4 (0-3)

0-1 Kristoffer Velde

0-2 Kristoffer Gunnarsgaug

0-3 Ibrahima Koné

0-4 Torbjørn Kallevåg

1-4 Selvmål

Lagoppstilling FK Haugesund: Oskar Snorre, Mathias Aastvedt Dahl, Hans-Jacob Nesheim, Pascal Gregor, Fredrik Pallesen Knudsen, Joakim Våge Nilsen, Kristoffer Gunnarshaug, Jacob Kvarven, Eric Ndayisenga, Kristoffer Velde, Ibrahima Koné.

Innbyttere: Vegard Hagen, Torbjørn Kallevåg, Daniel Normann, Dreni Morina, Andreas Endresen, Leander Reigstad, Jonas Braseth.

Annonse fra Eliteserien: