- Sykt klare for å ta Brann

Tøy og bøy med Thore Pedersen.

Han kom inn som innbytter i serieåpningen, spilte fra start i kamp nummer to og har siden ikke sett seg tilbake. Thore Pedersen har overrasket alle, seg selv inkludert, med både prestasjoner og mengden spilletid så langt i 2019 og ser ingen grunn til å sakke på gassen gjennom sommeren og høsten.

Lørdag venter Vestlandsderbyet hjemme på Haugesund Stadion, trolig den største kampen så langt i Thore Pedersens karriere, og den allsidige spilleren er veldig klar for å "ta bergenserne" sammen med resten av lagkameratene.


I intervjuet etter torsdagens trening får du også Pedersens betraktninger omkring det å være i gang igjen etter en liten ferie, om utsiktene til fulle tribuner lørdag ettermiddag og hvordan han selv vurderer sin egen start i FK Haugesund etter overgangen fra Vard i vinter.

Billetter til Vestlandsderbyet

Det er nå mindre enn 1000 billetter igjen til lørdagens oppgjør og du bør derfor være raskt ute med å sikre deg plass på stadion hvis du vil være sikret å få med deg kampen.

Banner

Billetter bestiller du ved å klikke på banneret ovenfor eller ved å ta turen innom enten Macron Store eller Shell i Karmsundsgaten som begge selger billetter til bataljen.

Annonse fra Eliteserien: