Tap mot Ranheim

Lite å glede seg over i fredagens treningskamp.

"Godt det fortsatt er tre uker til seriestart". Det var omkvedet etter fredagens treningskamp mot Ranheim der FK Haugesund aldri kom opp på tilfredsstillende nivå og til slutt måtte se seg slått av OBOS-laget.

0-1 til pause

Første omgang var preget av stort ballinnehav for FK Haugesund, samt et par tre gode muligheter, før Ranheim tok ledelsen på sitt første angrep for dagen i det 27. minutt. Per Kristian Bråtveit avverget først et skudd fra skrå vinkel, og var også på returen fra Ranheims Aslak Witry, men ikke nok til å forhindre at det var trønderne som tok ledelsen i oppgjøret.

Heading i tverrligger fra Liban Abdi samt en avslutning over i god posisjon fra Erik Huseklepp kunne og burde ført FK Haugesund både ajour og i ledelsen til pause, men dommeren kunne til slutt blåse av for de første 45 på stillingen 1-0 til de mørkeblå.

Usikkert bakover på banen

Fredrik Gytkjær var kun et skonummer fra å nå frem på et fint innlegg fra Erik Huseklepp og Liban Abdi var nok en gang frempå med et hodestøt før en gjennomløping av Ranheims Michael Karlsen endte med at samme spiller rolig satte ballen forbi en utrusende Helge Sandvik og 0-2.

Et av få lyspunkter i dagens kamp, Ibrahim, tegnet seg nok en gang for et mål i sesongoppkjøringen når han trakk seg fint forbi Ranheim-keeperen og rolig satte inn reduseringen til 1-2 i det 72. minutt, men det skulle ikke drøye mange minuttene før ballen på ny lå i nettet bak Helge Sandvik. Nok en gang var det Michael Karlsen som utnyttet usikkert forsvarsspill og en feilaktig timet offsidefelle når han bokførte sitt andre mål for dagen. 1-3 til Karlsen & Co.

Ibrahim både målscorer og tilrettelegger

Ni minutter før slutt var Erik Huseklepp i riktig ende av en fin pasning fra Ibrahim og banket ballen kontant opp i nettaket. Dermed 2-3, men det ble med forsøkene i innspurten og FK Haugesund tapte dermed sesongoppkjøringens sjette treningskamp etter en jevnt over skuffende forestilling. Vondt ble dessuten til verre da Sverre Bjørkkjær måtte forlate banen kun fire minutter etter sitt innhopp med en håndleddsskade.