Tapte i Vestlandshallen

Brann tok en fortjent seier i lørdagens treningskamp.

Det ble ingen stor ettermiddag for FK Haugesund i lørdagens treningskamp mot Brann etter et oppgjør som bergenserne til slutt vant 3-0. Seieren var av det velfortjente slaget, og særlig i de første 45 minuttene var det klasseforskjell på de to lagene.

FKH-trener Jostein Grindhaug hadde gjort flere endringer i startoppstillingen sammenlignet med det mannskapet som forrige helg slo Start 3-1 i Storhall Karmøy, og av spillere som foruten den skadede trioen Tronstad, Sandberg og Ikedi så oppgjøret fra benken eller foran TVn fant vi både Ibrahima Wadji, Ben Karamoko, Helge Sandvik og Christian Grindheim. Sistnevnte skulle dog få med seg de siste 20 minuttene i lørdagens kamp.

Første omgang hadde stort sett preg av spill mot et mål, men hjemmelaget fikk kun uttelling ved en anledning da Vito Wormgoor hamret inn et skudd fra vel 16 meter etter 36 minutters spill.

Jevnspilt etter pause

Andre omgang artet seg langt jevnere og FK Haugesund kunne meget vel ha utlignet nesten umiddelbart etter pausen dersom dagens dommer hadde dømt straffespark i det Martin Samuelsen ble lagt i bakken, tilsynelatende ureglementert, kort tid etter at man sparket i gang igjen etter hvilen. Dengang ei. Dommer valgte å vinke spillet videre og FK Haugesund måtte derfor vente til Kevin Krygård kom alene gjennom mot Brann-keeper Håkon Opdal med vel en halv time igjen å spille før sjansen til utligning bød seg på ny. Veteranen Opdal var dog ute og parerte.

13 minutter før slutt økte Azar Karadas Branns ledelse til 2-0 og da Gilli Rolantsson siden gjorde 3-0 med vel fem minutter igjen å spille var det definitivt game, set og match i favør av hjemmelaget.

Jostein Grindhaug og Sebastian Brydegaard ble trolig en hel del klokere etter lørdagens kamp og har vel en uke på seg før man på ny skal spille treningskamp - denne gang mot Sandnes Ulf i Storhall Karmøy førstkommende fredag.