Toyota Haugesund forlenger som sølvmåkepartner

Haugalandets eneste komplette bilforhandler har spesielt én spiller de er spente på denne sesongen.

Onsdag i forrige uke var direktør Roy Kaldheim i Toyota Haugesund på besøk på Haugesund Stadion. Anledningen var den nye samarbeidsavtalen som billeverandøren og FK Haugesund har inngått og som innebærer at bilforhandleren i Salhusveien forlenger et allerede langvarig samarbeid med byens beste fotballklubb og fortsetter som Sølvmåkepartner også i 2020.

Toyota Haugesund: kvalitet hele veien

I avtalen ligger både sesongkort, løse billetter, LED-reklame samt leie av lokaler på Stadion

- Vi på Toyota som en av de største billeverandørene i distriktet, føler vi har et «lokalt samfunnsansvar» til å sponse regionens beste fotballag. I tillegg føler vi det er viktig å bidra til at de unge talentene på Haugalandet har et topplag lokalt å strekke seg etter. Vi føler det er viktig å være en av alle de som bidrar til dette, kunne Kaldheim fortelle i etterkant av signeringen.

Stor fotballinteresse

Toyota Haugesund AS er eneste komplette bilforhandler på Haugalandet og tilbyr både mekanisk verksted, dekkhotell, karosseriverksted, lakkeringsverksted og klargjøringsverksted for nye og brukte biler. Samt mulighet for en god FKH-drøs til de av kundene som ønsker det.

- FK Haugesund blir selvsagt diskutert hos oss. Det er en brukbar gjeng som går på hver eneste kamp og som ved inngangen til hvert nytt fotballår gleder vi oss til årets sesong. Vi håper og krysser fingrene for enten cupfinale eller medalje i serien.

Toyota 1
Handshake for peace. FK Haugesunds Hallgeir Johansson og Toyota Haugesunds Roy Kaldheim gir hverandre håndtrykket.

"Lokalt samfunnsansvar"

For mange av FK Haugesunds partnere er tanken om lokal identitet og regionsbygging av stor betydning når man velger å samarbeide med byens største fotballklubb.

- Vi tenker det er viktig å ha et lokalt og samlende topplag, sier Kaldheim når han utbroderer hva han legger i "lokalt samfunnsansvar". 

Og en ting er man ekstra spente på i Salhusveien 169 før sesongen 2020.

- Vi er spente på om Stølås kommer tilbake på tilsvarende nivå.

Toyota Haugesund (tidligere Aase Auto) ble etablert på 1960-tallet og var en av 11 bilforhandlerne som startet opp med Toyota i 1964. Dette var samme år som Toyota-salget i Norge startet opp. I 2020 kan Toyota Haugesund AS med andre ord hake av 56 år som Toyota-forhandler.

Og nok en sesong som FKH-partner.

Les mer om Sølvmåke-partner Toyota Haugesund.

 

Annonse fra Eliteserien: