Trener- og spillerutvikling på agendaen

Nærmere 15 klubber var representert da FK Haugesund inviterte til utviklingsforum før kampen mot Rosenborg.

Tema for utviklingsforum i forkant av oppgjøret mot Rosenborg var trener- og spillerutvikling og foregikk både på HTG og på Haugesund Stadion.

Under bolken som var lagt til Haugesund Toppidrettsgymnas la FK Haugesunds utviklingssjef Søren Lykke først frem akademiklassifiseringen etterfulgt av status på FKH Akademiet.

Deretter fulgte trenerutvikler Klaes Rasmussen opp med å presentere FK Haugesunds nye prosjekt for trener- og spillerutvikling i regionen som har planlagt oppstart i løpet av januar.

Team Karmøy

Christopher Alcock og David Rasmussen fra henholdsvis Kopervik og Vedavåg rundet av samlingen på HTG med å presentere deres spennende prosjekt «Team Karmøy». Prosjektet kjøres i samarbeid med FK Haugesund og er et prosjekt hvor de største Karmøy-klubbene har gått sammen for å lage et spillerutviklingstiltak for 12-15 åringer som ikke er med i FKH Akademiet, men som fortsatt har ambisjoner.

Senere forflyttet man seg til Haugesund Stadion. Der ble det først anledning til å mingle med trenerkollegaene før FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe gikk gjennom kampforberedelsene til FK Haugesund før Rosenborg ved å vise videobilder på motstanderen og fortelle hvordan Jostein Grindhaug ønsket å angripe kampen.

Utviklingsforumet ble avsluttet med FK Haugesunds seier mot Rosenborg på Haugesund Stadion.

 

Annonse fra Eliteserien: