Uavgjort mot Dynamo Kiev

Torbjørn Kallevåg tegnet seg for sin første scoring i FKH-drakt.

Eirik Horneland sa seg brukbart fornøyd etter 1-1 i ettermiddagens treningskamp mot Dynamo Kiev.

- Jeg synes gutta viser skikkelig vilje og attitude. Det er godt å se. I perioder er vi også gode, mens vi sliter mer i andre deler av kampen. Jeg synes vi er for dårlige til å benytte oss av overgangsmulighetene når de byr seg, men alt i alt gjør vi en ok kamp tatt i betraktning tiden på året.

FKH i ledelsen

Dynamo Kiev stilte med et merittert mannskap i første omgang og var gjennomgående det førende laget før hvilen, men det var FK Haugesund og Torbjørn Kallevåg som skulle ta ledelsen i det 12. spilleminutt etter en fin avslutning av bømlingen som startet ute på venstrekanten i dagens oppgjør.

15 minutter senere skulle det bli balanse i regnskapet da den paraguayanske landslagsspilleren Derlis Gonzalez satt inn 1-1 fra mistenkt offside-posisjon. Dog ingenting å si på at det sto uavgjort til pause om man la ballinnehav de første 45 minuttene til grunn.

FK Haugesund gjorde flere bytter til andre omgang, mens Dynamo Kiev stilte med en helt ny ellever etter pause. Den skulle ikke være av samme kvalitet som de 11 som startet kampen og FK Haugesund fikk derfor overta langt mer av spill og initiativ i andre omgang.

Bråtveit god etter pause

Anthony Ikedi headet farlig utenfor og Kristoffer Velde var farlig frempå med et skudd fra distanse som strøk stolpen til Artur Rudko i Dynamo Kiev-målet, og heller ikke Dynamo Kiev var ufarlige etter hvilen og tvang frem flere solide redninger av Per Kristian Bråtveit. Kampen skulle dog ebbe ut med 1-1. Et resultat begge lag kan si seg tålelig fornøyde med.

Fornøyd målscorer

Dagens målscorer Torbjørn Kallevåg håper ettermiddagens nettkjenning kun blir den første av mange i FKH-drakten.

- Kjekt å få det første målet, og strengt tatt var det et relativt enkelt mål å sette. Forhåpentligvis tegner jeg med på scoringslista både jevnt og trutt denne sesongen, sa 24-åringen etter kampen.