Ute av cupen

Årets cupeventyr tok slutt i 4. runde.

FK Haugesund vant cornerstatistikken 20-2, hvilket sier det meste om kampbildet, men Molde sto for målene og tok seg videre til Norgesmesterskapets kvartfinaler i Haugesund onsdag kveld.

Moldes tidlige ledelse til tross - det var FK Haugesund som styrte det meste i første omgang og som kom til de største mulighetene. Tilsvarende det første kvarteret etter pause i et oppgjør Molde-trener Ole Gunnar Solskjær etter kampslutt beskrev som "en forsvarskamp" for eget lag.

Moldes dødelige effektivitet viste seg på nytt i det Sigurdarson headet inn 2-0 etter 66 minutter hvilket var med på drepe kampen for alvor.

FK Haugesund kan dermed fokusere ene og alene på Eliteserien resten av sesongen.