Vaulen på en søndag

Jonas Braseth og FKH 2 med bortekamp i 4. divisjon.

Det er mange fine måter å tilbringe en søndag på og det å reise til Vaulen for å spille kamp er definitivt en av de. Det vil trolig FKH 2-spillerne bekrefte i etterkant av søndagens 4. divisjonsoppgjør i Stavanger og oppgjøret mellom Vaulen og FK Haugesund 2 på Vaulenbanen.

Vertene ledes av Stian Refvik, til daglig materialforvalter i Viking, og har startet sesongen helt midt på treet med 12 poeng på sesongens åtte første kamper. Det holder til 8. plass på tabellen hvor Åkra nå for alvor har fått en skikkelig luke ned til de øvrige lagene.

De mørkeblå fra Åkra har hele 11 poeng ned til lag nummer to i 4. divisjonens avdeling 2 - Frøyland som står med 16 poeng, men også tre kamper mindre spilt. FK Haugesunds rekrutter ligger på sin side som nummer fem med 14 poeng.

Krøll for hjemmelaget

Med tidlig avspark på en søndag har Vaulen enkelte utfordringer med tanke på å stille absolutt toppet mannskap. Ikke bare er to spillere bortreist mens en må prioritere jobb, på hjemmesiden til Vaulen leser vi også at "Bendik Aarstad fikk ikke booket om togbilletter og rekker kun den siste halvtimen".

Begge lag som skal i aksjon på Vaulenbanen denne søndagen kommer fra uavgjort i sine forrige kamper - etter at FKH 2 spilte 2-2 hjemme mot Ålgård, mens Vaulen tok med seg et poeng hjem fra Klepp (1-1).

Kamptropp

Til søndagens tropp har FKH 2-trener Espen Bull Tornøe tatt ut følgende spillere:

Frank Stople, Espen Haraldseid, Jonas Braseth, Leander Reigstad, Thomas Esperø, Andreas Støle-Hansen, Semir Gebe, Jacob Kvarven, Kristoffer Gunnarshaug, Hans-Jacob Nesheim, Eric Ndayisenga, Truls Birkeland, Vegard Hagen og Andreas Endresen.

Avspark 16.30.

Annonse fra Eliteserien: