Velde berget uavgjort

FK Haugesund spilte 2-2 mot Sandnes Ulf.

"Feriefotball" er et begrep som brukes om kamper der spillerne ikke virker tilstrekkelig påskrudd. Slik sett er det trolig også betegnende for lørdagens treningskamp mot Sandnes Ulf, for det var et FK Haugesund som aldri kom opp på sedvanlig nivå mot de lyseblå fra Sørfylket publikum fikk se på Haugesund Stadion denne ettermiddagen.

Brydegaard som hovedtrener

Sebastian Brydegaard var for dagen fungerende hovedtrener i Jostein Grindhaugs fravær og dansken var ikke fornøyd med forestillingen som ble levert da han etter kampslutt skulle oppsummere treningskampen.

- Vi er ikke et lag som kan tillate oss å spille på kun 90% av vår kapasitet. Da vil vi slite mot ethvert lag. Sandnes Ulf var gode og gjorde det vanskelig for oss, men vi kan ikke møte opp til en treningskamp uten å være fullt påskrudd slik tilfellet var i dag.

Riktignok hadde to scoringer av Kristoffer Velde berget uavgjort og med det et resultat som ser OK ut på papiret, men det er liten tvil om at man må opp mange hakk dersom man skal kunne gjøre seg forhåpninger om poeng når Vestlandsderbyet mot Brann går av stabelen neste lørdag.

Kampfakta  

FK Haugesund - Sandnes Ulf 2-2 (0-1)

0-1 Vegard Erlien

0-2 Ingvald Halgunset

1-2 Kristoffer Velde

2-2 Kristoffer Velde

Lagoppstilling FK Haugesund: Maciej Gostomski (46. Helge Sandvik), Mikkel Desler, Alexander Stølås (46. Christian Grindheim), Fredrik Pallesen Knudsen (46. Benjamin Tiedemann), Douglas Bergqvist, Niklas Sandberg (60. Benjamin Šehić), Bruno Leite (20. Torbjørn Kallevåg), Sondre Tronstad (60. Kristoffer Gunnarshaug), Thore Pedersen, Martin Samuelsen, Ibrahima Wadji (46. Kristoffer Velde). 

Annonse fra Eliteserien: