- Vi må opptre disiplinert

Coleraine-trener Oran Kearney har kamplanen klar før torsdag.

Coleraine-trener Oran Kearney har ledet klubben som manager siden 2011, inntil nylig også i rollen som spillende manager. Før torsdagens batalje på Haugesund Stadion har han kampplanen klar.

- For oss er det viktig å opptre disiplinert og jobbe hardt i de riktige områdene av banen. Vi må forsøke å temme FK Haugesund på bortebane.

Forventer at FKH vil styre

Kearney forventer et ballbesittende FK Haugesund på torsdag.

- FK Haugesund vil helt sikkert ha mye ball og for oss gjelder det å holde hodet kaldt og ikke gjøre individuelle feil og tabber. Vi kommer til å ligge kompakt og skal være harde å bryte ned.

Våger seg fremover

Coleraine kommer dog til Haugesund med intensjon om også å angripe.

- Ja, vi må utgjøre en trussel offensivt også. Vi kan ikke bare basere oss på å "parkere bussen", men fremstå som et lag som våger seg fremover i banen når sjansen byr seg. Igjen, disiplin blir et nøkkelord for oss. 

Imponert av Rosenborg-seieren

Coleraine-treneren merket seg Rosenborg-seieren for halvannen uke siden.

- Vi vet vi møter et godt fotballag og seieren over Rosenborg sier alt om nivået FK Haugesund holder. Det vil kreve en meget god prestasjon av oss for å få med oss noe tilbake fra Norge på torsdag, men vi ser frem til utfordringen, avslutter Oran Kearny.

Billetter

Billetter til torsdagens kamp kjøper du på nett. Du kan også kjøpe billetter hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund samt på stadion på kampdag.

NB! Sesongkort for 2017 gjelder ikke til denne kampen.

Avspark på Haugesund Stadion klokken 19.00.

Annonse fra Eliteserien: