- Vi ønsker å ligge på grensen

Sebastian Brydegaard tilfører dansk energi på treningsfeltet.


Se hele intervjuet med Sebastian Brydegaard i vinduet over.

Mye har vært sagt om at Jostein Grindhaug er tilbake i trenermanesjen, men også for Sebastian Brydegaard har den midlertidige trenerløsningen FK Haugesund har satt sammen betydd et comeback som trener på seniornivå.

Tidligere har Brydegaard trent danske Näsby i tre og en halv sesong og selv om 34-åringen har vært å se på treningsfeltet i utviklingsavdelingen innrømmer han at det er kjekt å lukte på sagmuggen på a-lagsnivå igjen.

- Det er gøy. Jeg liker å være her.

Entusiastiske spillere

Utviklingssjefen i FK Haugesund er kjent for å ha kontroll på detaljer og for en smittende energi på feltet.

- Vi ønsker å ligge helt på grensen, sier dansken når han får spørsmålet om treningene så langt ikke har vært i hardeste laget.

Og responsen fra spillerne på det nye treningsregimet? Meget positiv ifølge Brydegaard.

- Akkurat nå føler jeg at spillerne bringer energien selv. Det virker som om spillerne har bestemt seg for at 2019 blir vårt år.

Nytt av året er også at spillerne får utdelt dagens treningsprogram med øvelser når de kommer til frokost om morgenen.

- Det er bevist at læringseffekten blir enda større dersom man får anledning til å forberede seg til treningen man skal gjennomføre den kommende dagen. Det er viktig at treningsfeltet er klart når spillerne kommer på banen og at de er forberedt på hva de skal gjennom. Derfor henger treningsprogrammet i garderoben når spillerne kommer om morgenen. 

Annonse fra Eliteserien: