0-5 mot Bryne

Tap i Randaberg Arena.

Annonse:

FK Haugesund åpnet friskest i åpningsminuttene, men det var Bryne som tok ledelsen etter ni minutters spill i fredagens treningskamp i Randaberg Arena. Fra skrått hold ble ballen banket inn over Synne Danielsen i FK Haugesunds mål og dermed et tidlig åpningsmål sør for Boknafjorden.

FK Haugesund hadde mye ball, men produserte få muligheter mens de røde og hvite var farlige når de vant ballen og etter vel en halv times spill fikk man tilnærmet en tro kopi av 1-0. Brynes høyrekant avsluttet fra skrått hold, men ned i keeperhjørnet denne gang. Dermed 2-0.

FK Haugesunds beste mulighet i første omgang hadde Christina Bjørndalen etter å ha raget høyest på en corner, men Brynes keeper hadde små problemer med å redde avslutningen.

Tre baklengs etter pause

Andre omgang startet uten de store mulighetene, men etter ti minutters spill var Synne Danielsen fint nede og avverget en god Bryne-mulighet i boks.

Kvarteret før slutt får en Bryne-spiller stå relativt alene og heade inn 3-0 etter et pent inlegg fra venstre, før dagens fjerde scoring kom i form av et langskudd i det 83. spilleminutt. Tre minutter før full tid setter Bryne siden også sitt femte for dagen. Dermed 5-0 på resultattavla ved kampslutt.

Bryne vinner fortjent og 24 dager før seriestart i 1. divisjon har FK Haugesund fortsatt nok å jobbe med frem til seriepremieren borte mot Fortuna Aalesund.