Billettsalg

10% økning

Vi selger flere sesongkort enn i fjor.

Annonse:

Om temmelig nøyaktig en måned, nærmere bestemt søndag 7. april, spilles sesongens første hjemmekamp. Og med en måned igjen av sesongoppkjøringen viser tallene at det er solgt 10% flere sesongkort i 2019 enn på samme tid i fjor.

Sesongkortsalget til privatkunder holder seg vanligvis på et stabilt nivå fra år til år i FK Haugesund, men denne sesongen har flere enn vanlig valgt å sikre seg sitt eget faste sete før seriestart.

På samme tid i fjor var det solgt ca. 900 sesongkort i privatmarkedet, mens vi for 2019 ikke bare har passert firesifret antall solgte sesongkort, men også har rukket å selge like mange sesongkort som i hele 2018.

Økningen på solgte UNG-sesongkort har vært på 30% sammenlignet med i 2018.

Summen av flere faktorer

FK Haugesunds ansvarlige for privatmarkedet, Lars Lindtner, peker på flere årsaker til at sesongkortsalget til privatpersoner har gått opp før årets sesong.

- En slik økning skyldes summen av flere faktorer som er avgjørende for FKH-supporterne der ute. Noe skyldes at Jostein er tilbake i trenerstolen, men vi merker også at folk har en generell godfølelse og forventning til både sesongen og til enkeltspillere som befinner seg i klubben. Jeg får hele tiden tilbakemelding om at folk tror det blir spennende og gøy på stadion i år, sier Lindtner.

Ekstra interessant er det at det fortsatt er tre og en halv uke til seriestart, mens den forrige sesong kun var noen få dager unna på samme tidspunkt.

- Av erfaring selger vi en god del sesongkort tett opp til sesongstart og vi forventer også å gjøre det i år. Det betyr at økningen i sesongkortsalget på privatmarkedet bare vil bli enda større sammenlignet med foregående år i ukene som kommer, sier FKHs ansvarlige på privatmarkedet.

I tillegg til salget av sesongkort på privatmarkedet kommer også egne sesongkort til samarbeidspartnere og bedriftsmarkedet.

Palle student
Student? Se Palle herje i 2019 til en meget rimelig penge.

Studentkortet

Nytt av året er også at vi denne sesongen selger et eget sesongkort for studenter. Det er et prisgunstig sesongkort som retter seg mot en gruppe som ofte må vri og vende på kronene.

Studentkortet: Kjøp Studentkortet her.

Er du student? Da er Studentkortet den korteste veien til 15 festaftener på Haugesund Stadion i 2019.

Sesongkort

Sesongkort sikrer deg ditt eget faste sete på Haugesund Stadion til absolutt gunstigste pris. Gjør som stadig flere haugalendinger og skaff deg en permanent orkesterplass til Wadji, Samuelsen, Palle & Co. den kommende sesongen.

Annonse fra Eliteserien: