2-2 i Marbella

To sene mål sikret sterkt uavgjortresultat.

Annonse:

20 grader og skyfri himmel i Marbella da FK Haugesund og FK Krasnodar onsdag ettermiddag møttes til treningskamp. Med andre ord - fantastiske forhold for fotball.

Første omgang var det FK Haugesund som produserte de største mulighetene og lå med fin struktur gjennom samtlige 45 minutter i møte med gode individualister. Haris Hajradinović tvang blant annet frem en mesterlig redning fra Andrey Sinitayn i Krasnodar-målet og ellers kunne Horneland bokføre ytterligere et par-tre fine muligheter i det lagene gikk til pause.

Strekk i laget

De 10 første minuttene av andre omgang vitnet om at Krasnodar-spillerne hadde fått en solid dose kjeft i pause for det var et langt mer hissig og aggresivt russisk lag som kom på banen etter pause. Med ett ble det langt mer strekk i FKH-laget og da russerne først gjorde både 1-0 og 2-0 og siden traff treverket var det antydning til å se et norsk lag som hang i repene.

Johnnys første

Gradvis klarte man å spise seg inn igjen i oppgjøret og med to sene scoringer av henholdsvis Johnny Buduson og Ibrahim Shuaibu kunne lagene til slutt ta hverandre i hendene og takke for kampen med 2-2 lysende i store bokstaver på resultattavla. Et rettferdig resultat sett til kampen under ett og hvor særlig evnen til å komme tilbake fra 0-2 i møte med et godt russisk lag imponerte.

Spillere i aksjon

FK Haugesund spilte med følgende spillere fra start:

Helge Sandvik - Vegard Skjerve, Tor Arne Andreassen, Đorđe Crnomarković, Alexander Stølås - Filip Kiss, Haris Hajradinović, Bruno Leite, Liban Abdi - Ibrahim Shuaibu og Erik Huseklepp.

Etter pause kom også Eirik Mæland, Fredrik Pallesen Knudsen, Sondre Tronstad, Johnny Buduson, Sverre Bjørkkjær, Thore Pedersen, Robert Kling og Tom Undheim innpå i oppgjøret.

Annonse fra Eliteserien: