2000 tilskuere på søndag

Regjeringen åpner for flere tilskuere på norske fotballkamper. Det innebærer at alle sesongkortholdere kan se oppgjøret mot Kristiansund ringside.

Fredag ettermiddag holdt regjeringen pressekonferanse ifm at man nå går til trinn tre av gjenåpningen. Blant en lang rekke lettelser åpnes det fra og med søndag formiddag også for økte tilskuertall på norske fotballbaner.

For FK Haugesund innebærer lettelsene at man til kampen på Haugesund Sparebank Arena mot Kristiansund på søndag kan ønske til sammen 2000 tilskuere på kamp. Det er makstallet som tillates uten at publikum trenger å fremvise koronapass eller dokumentere nylig avlagt negativ koronatest.

Ytterligere økning mot Brann

Til oppgjøret mot Sportsklubben Brann førstkommende torsdag håper klubben å ha fått på plass nødvendig logistikk som åpner for at man kan ta i mot inntil cirka 3200 tilskuere som alle dokumenterer enten nylig avlagt negativ koronatest eller koronapass.

- Vi er veldig fornøyde med lettelsene som er innført og gleder oss til søndag og det som er et stort skritt nærmere normaltilstand. Torsdag satser vi på at alt som behøves for å kjøre maksimal kapasitet - for oss vel 3200 basert på stadionstørrelse og avstandskrav - er på plass og at det blir et himla liv på stadion når vi tar i mot Brann. Til den kampen vil det også bli solgt billetter i løssalg for første gang på halvannet år, sier FK Haugesunds daglige leder John Harald Log.

Til oppgjøret mot Kristiansund søndag 20. juni er det i utgangspunktet kun sesongkortholdere pr. 17. juni d.å. som vil få billett, men det vil kunne bli lagt ut eventuelle ledige plasser for salg søndag formiddag.

Sesongkortholdere vil få tilsendt en e-post hvor man siden henter ut billett innen et bestemt tidspunkt søndag.

Eventuelle ledige kampbilletter vil bli annonsert i form av nyhetsbrevutsendelse på kampdag. 

 

Annonse fra Eliteserien: