4000 solgte før lørdag

Billettsalget peker opp, opp, opp før storkampen mot Viking.

Klokken 16.00 på lørdag smeller det. Da barker FK Haugesund og Viking sammen på Haugesund Sparebank Arena i et oppgjør hvor poengene er ytterst viktige for begge lag - i hver sin ende av tabellen.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter til Rogalandsderbyet her

En liten uke før avspark er det solgt 4000 billetter til kampen. Det tegner svært godt med tanke på å gjøre lørdagens kamp til et oppgjør for historiebøkene. Fra Stavanger har vel 800 bortesupportere meldt sin ankomst til det som blir et utsolgt bortefelt og drøyt 1000 haugalendinger har vært tidlig ute med å sikre seg enkeltbilletter til lørdagens batalje. I tillegg kommer over 2000 sesongkortholdere som garantert blir å finne på plass på lørdag.

NTB_sV0EiWo5ddU.jpg
Både Jostein 'Jos' Grindhaug og sportslig koordinator Jon Olav 'Rocky' Rokstad er klare for lørdagens Rogalandsderby. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Formkurver

Gjestene fra Stavanger, nå med Niklas Sandberg i rekkene, startet sesongen friskt og ledet Eliteserien i starten av mai, men står uten seier på sine fire siste seriekamper og har sakte, men sikkert begynt å sakke akterut med tanke på å utfordre om seriegullet.

FK Haugesund har på sin side begynt å sanke poeng, både borte og hjemme, etter en tung innledning på sesongen og står med to seire, tre uavgjort og et tap på sine seks siste seriekamper.

Et Rogalandsderby lever uansett sitt helt eget liv uavhengig av tabellplasseringer og formkurver.

Lørdagens kamp har avspark klokken 16.00.

Annonse fra Eliteserien: