Alle på kamp!

Vi skal fylle tribunene til serieåpningen mot Lillestrøm.

Det er vår i luften og snart klart for avspark i Eliteserien.

Til sesongens første hjemmekamp søndag 7. april inviterer FK Haugesund til folkefest og ’Alle på kamp!’ på Haugesund Sparebank Arena. Billettsalget til åpningskampen mot Lillestrøm er nå i gang.

Alle på kamp! Kjøp billetter her

 

I fjor var nærmere 7300 supportere på plass til sesongåpningen mot Hamarkameratene og i år tar vi sikte på å trekke enda flere til sesongens første hjemmekamp.

"Femti. Uansett."

Når FK Haugesund spiller årets første hjemmekamp mot Lillestrøm 7. april vil billettprisen kun være 50,- uansett hvor på arenaen du sitter. 

 - Vi vil gjøre det til en årlig tradisjon å kjøre reduserte priser på billettene til første hjemmekamp for å kickstarte sesongen fra første spark på ballen hjemme på Haugesund Sparebank Arena. I fjor var det skikkelig folkefest og trøkk i forbindelse med åpningskampen mot HamKam og det ga et enormt løft til spillerne utpå banen. I år håper vi Oskar og guttene får den samme praktfulle åpningen på sesongen med fulle tribuner hjemme mot Lillestrøm, sier daglig leder Martin Fauskanger.


Alle på kamp i fjor. Alle på kamp i år.

Entusiasmen i forkant av en ny sesong har sjelden vært større enn den er i disse dager. Over hele Haugalandet snakkes det om "nye" FK Haugesund, om Oskar Hrafn Thorvaldsson offensive fotbal, om rock'n'rolll og om formsterke spillere.

Næringslivet bidrar

Sammen med vår gode samarbeidspartnere i Karmsund Havn, EDF Renewables og Deep Wind Offshore ønsker FK Haugesund å servere både folkefest og toppfotball til regionen og sørge for at flest mulig mobiliserer og kommer seg på serieåpningen på hjemmebane.

- Resultatene i treningskampene sier alt. Vi har et veldig spennende lag på gang, med en perfekt miks av nye tilskudd og etablerte spillere. I tillegg har vi en haug med unge entusiastiske unggutter fra hele regionen som er ekstremt sugne på å vise seg frem. Vi har kort og godt et mannskap som er kapable til å slå hvem som helst denne sesongen. Sesongkortsalget har nådd nye høyder så det er tydelig at folk der ute er veldig klare for en ny fotballsesong, sier Martin Fauskanger.

APK banner.jpg

Fanzone og kampvorspiel

I timene frem til avspark kommer det til å være Fanzone med aktiviteter, underholdning og konkurranser for å markere at sesongen 2024 endelig er i gang - i tillegg til kampvorspiel i eget telt på Haugesund Sparebank Arena.

Er du sesongkortholder får du også 25% rabatt på alle ordinære varer i FKH-Butikken når vi møter Lillestrøm i første hjemmekamp.

Alle på kamp!

Annonse fra Eliteserien: