Alle på kamp artikkelfoto

Alle på kamp!

Bli med og fyll stadion til første hjemmekamp.

Annonse:

Snart sparkes Eliteserien i gang og til første hjemmekamp inviterer FK Haugesund til folkefest og ’Alle på kamp!’ på Haugesund Sparebank Arena. 

Alle på kamp! Kjøp billetter her

 

Når FK Haugesund tar imot HamKam søndag 16. april vil billettprisen nemlig være kun 30,- uansett hvor på arenaen du sitter. 

 - Klubben og regionen fortjener en skikkelig fotballfest og derfor inviterer vi alt som kan krype og gå til serieåpningen på hjemmebane. Vi ønsker å skape best mulig ramme for spillerne og kjører derfor jubileumspris på 30 kroner for alle billetter. I tillegg blir det mye annet rundt kampen som vil bidra til god kampdagstemning og være med og sette standarden for hjemmekampene resten av året, sier daglig leder Martin Fauskanger.

Vil ha trykk fra tribunene

FKH-trener Jostein Grindhaug ønsker seg flest mulig på kamp. Haugalendinger. Sunnhordlendinger. Store. Små. Gamle supportere. Nye supportere. Kort og godt alle med hjerte for FK Haugesund.

- Første bud med tanke på å gjøre en god sesong er å være solide på hjemmebane. Motstanderen skal frykte det å komme til Haugesund og vi vet av egen erfaring på bortekamper at jo større trykket er fra hjemmefansen jo tøffere er det for motstanderen. Mot HamKam 16. april ønsker vi absolutt alle på kamp. Som supporter spiller du en kjempeviktig rolle fra tribunen, sier FKH-treneren.

Tribune.jpg
Alle på kamp! Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Gode samarbeidspartnere bidrar

Sammen med våre gode samarbeidspartnere i Haugaland Kraft Fordel, AutoStore, Karmsund Havn, Deep Wind Offshore og Varden Bil ønsker klubben å gi tilbake til regionen og sørge for at flest mulig mobiliserer og kommer seg på serieåpningen på hjemmebane.

- Det betyr enormt mye for spillerne å ha trykket fra publikum i ryggen. Vi håper at serieåpningen ikke bare lokker etablerte tribunegjengere, men også nye supportere i alle aldre som ønsker å ta del i kampdagsopplevelsen og hjelpe FK Haugesund frem til seier. I år skal vi spinne videre på den fantastiske stemningen som fikk utfolde seg på Haugesund Sparebank Arena i fjor. Både Nordavinden og Maakeberget kommer til å lede an og gi jernet under kamp også i 2023, sier Martin Fauskanger.

I timene frem til avspark kommer det til å være masse aktiviteter, underholdning og konkurranser for å markere at sesongen 2023 endelig er i gang på Haugesund Sparebank Arena.

MicrosoftTeams-image (20).png

FK Haugesund i 30

Åpningsfesten blir kun den første av flere arrangementer som tar utgangspunkt i at FK Haugesund fyller 30 år i løpet av 2023. Senere i sesongen venter både familiedag, jubileumsfest og jubileumskamp i tillegg til andre arrangementer som vil markere jubileet gjennom året.

- Det blir et år med stort fokus på både 30 år med FKH-historie, men også et år hvor vi har store ambisjoner på vegne av lagene våre og for fremtiden. Åpningsfesten med ’Alle på kamp!’ skal være med og gi oss en best mulig start på sesongen og legge listen for både spillere og publikum når bortelagene kommer til byen i 2023, sier Martin Fauskanger.

Er du sesongkortholder får du 30% rabatt på alle varer i FKH Butikken når vi møter HamKam.

Annonse fra Eliteserien: