Årets treningsspiller

Ulrik Fredriksen stakk av med ettertraktet tittel.

Hver eneste måned gjennom sesongen har trenerteamet i FK Haugesund kåret 'Månedens treningsspiller'. Kåringen baserer seg på poengene den enkelte spiller vinner i interne konkurranser på treningsfeltet og ved årets slutt kåres siden "Årets treningsspiller".

På absolutt siste treningsdag var det endelig klart for å avduke vinneren av den prestisjetunge utmerkelsen og det var til slutt Ulrik Fredriksen som tronet aller øverst av samtlige FK Haugesund-spillere. 23-åringen har hatt et skadeplaget 2022 som har satt han utenfor kamp i store deler av sesongen, men likevel gjort det mulig å følge treningene gjennom året.

Allsidige konkurranser

Og straks konkurranser har stått på programmet har Fredriksen vist seg som den beste og mest stabile poengplukkeren i 2022. Konkurransene har vært varierte - fra individuelle til lagskonkurranser - og favnet alt fra fysisk kapasitet, presisjon, effektivitet og teknikk.

- Resultatene gjennom sesongen lyver som kjent ikke og Ulrik har vist seg som den jevneste i konkurransene. Det gjør han til en verdig vinner av en utmerkelse som er med og bidrar til treningskultur og -bevissthet. Spillerne er voldsomme konkurransemennesker, så du skal virkelig levere for å stikke av med totalseieren i en slik konkurranse, sier assistenttrener Even Sel.

Onsdagens treningsøkt var den aller siste fellesøkten for i år. Nå venter juleferie og individuell trening frem til 5. januar hvor spillerne på ny samles til sesongoppkjøring på Haugesund Sparebank Arena.

Annonse fra Eliteserien: