Avslutter låneoppholdet

Oliver Klitten returnerer til Aalborg.

Nyttårsaften ble det klart at Oliver Klittens utlånsavtale med FK Haugesund avsluttes et år før tiden. Opprinnelig skulle 20-åringen spille også kommende sesong i FK Haugesund, men nå er alle involverte parter enige om at angrepsspilleren returnerer til Aalborg BK i dansk Superliga.

Sportslig leder Eirik Opedal forklarer at behovet for spilletid har veid tungt i forbindelse med avgjørelsen.

- Oliver har slitt med å få spilletid etter at han kom hit og ville trolig vært et stykke bak i køen også kommende sesong. For en ung og talentfull spiller er jevnlig matching på høyt nivå helt avgjørende for den videre utviklingen og da er det riktig å legge til rette for at han kan få mer av det et annet sted enn han sannsynligvis ville fått i FK Haugesund.

Debuterte med seier

FK Haugesunds sportslige leder poengterer at Klitten, på tross av lite spilletid, har vært en viktig bidragsyter etter ankomsten.

- Noe av grunnen til at vi fikk et formoppsving mot slutten av sesongen skyldes at både Oliver og Peter (Therkildsen) kom inn og bidro til økt konkurranse denne høsten. Det bidro til å heve kvaliteten på treningshverdagen - noe vi siden tok med oss i kamp.

Oliver Klitten kom til FK Haugesund i oktober, debuterte i 2-0 seieren på Haugesund Stadion mot Sarpsborg 08 og spilte totalt fem kamper i Eliteserien.

Annonse fra Eliteserien: