Avslutter vårsesongen i Bergen

Møter Fyllingsdalen lørdag ettermiddag. Foto: Sportskollektivet.

Annonse:

Tolv runder er spilt og en gjenstår før 1. divisjon for damer tar sommerpause frem til andre helgen i august. FK Haugesund setter lørdag morgen kurs for Varden Amfi hvor Fyllingsdalen står for motstanden i vårsesongens siste hjemmekamp.

1. divisjon: tabell og terminliste

Hjemmelaget står før lørdagens kamp med 11 poeng - det samme som FK Haugesund - og innehar åttendeplassen på tabellen. FK Haugesund går inn i lørdagens kamp som nummer sju i 1. divisjon.

Trener Thomas Dahle har en relativt skadefri spillerstall å velge i når laget mot Fyllingsdalen skal komponeres, men Kaja Olsen og Selma Nesheim er fortsatt skadet og uaktuelle for kamp.

SD.png
Synne Danielsen fortsetter karrieren i USA. Foto: Sportskollektivet.

Farvel til tre

Lørdagens kamp innebærer også et farvel med tre av spillerne som har trukket i FKH-drakten denne våren. Christina Ambjørndalen legger opp, Ida Natvik er klar for spill i Toppserien med Stabæk og Synne Danielsen reiser til USA og college-fotball mot slutten av denne måneden.

For de gjenværende spillerne venter siden en kort ferie før oppkjøringen til andre halvdel av sesongen starter opp igjen mot slutten av juli. Ventelig kommer det flere nye tilskudd til spillerstallen innen re-starten av sesongen.

Neste hjemmekamp spilles søndag 11. august mot KIL/Hemne. Grunnspillet i 1. divisjon fortsetter siden frem til 8. september før man deler tabellen i to og går over i sluttspill.

Lørdagens kamp kan du også se på TV2 Play. Avspark på Varden Amfi klokken 14.00.

Annonse fra Eliteserien: