Billettsalg til årets første treningskamp

Nå kan du kjøpe billett til treningskampen mot Åsane.

Søndag 25. april møter FK Haugesund Obosliga-laget Åsane til treningskamp på Haugesund Stadion. Til oppgjøret tillates det inntil 600 tilskuere og de som ønsker å se oppgjøret ringside og ønsker å stifte bekjentskap med vinterens nyankomne spillere kan nå sikre seg kampbillett.

FK Haugesund - Åsane: Kjøp billett her.

 

Nysignerte Egil Selvik, Alioune 'Badou' Ndour og Sondre Liseth blir alle å se i aksjon såfremt de er skadefrie - i tillegg til de øvrige spillerne som utgør årets spillerstall - i det som blir første smak av kampaction siden serieavslutningen i desember i fjor.

Søndagens motstander Åsane var en av de store positive overraskelsene i fjorårets Obosliga og endte til slutt på femteplass i seriespillet - før de siden røk i andre play off-kamp - borte mot Ranheim.

Benji
Endelig - 'Benji' er klar for kamp på stadion igjen.

Førstemann til mølla

Daglig leder i FK Haugesund, John Harald Log, ser frem til å ønske publikum tilbake på stadion.

- Nå har vi ventet så lenge på det å ønske velkommen på kamp at vi forventer at de 600 billettene vil bli revet bort. Sesongkort+-innehavere har treningskamper inkludert i sesongkortet sitt og fikk frist frem til klokken 12 i dag med å benytte seg av det tilbudet, før vi nå åpner salget av de resterende billettene til alle som ønsker å se årets mannskap i aksjon - uavhengig av om man er sesongkortholder eller ikke. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

En billett til treningskampen koster 100,- og avspark mot Åsane søndag 25. april er klokken 16.00. 

De 600 tilskuerne vil bli fordelt på tre ulike kohorter av 200 tilskuere i hver kohort inne på stadion, og sikrer du deg billett ber vi deg lese informasjonen om oppmøtested og -tid på den digitale billetten du får tilsendt.

Vårtilbud Macron
Vårtilbud hos Macron.

Vårkampanje hos Macron

Husk også å kle deg opp før seriestart for nå har utstyrsleverandøren Macron vårkampanje og store rabatter på alt i utstyrskolleksjonen - deriblant FKH-effekter.

Vårkampanjen kommer med følgende tilbud:

  • minimum 35% rabatt på alle varer  
  • kampanjeprodukter med 55%-60% rabatt.
  • outlet-produkter i butikk hvor det gis opp til 80% rabatt. 

Kampanjen varer frem til 15. mai og du kan enten handle i nettbutikken til Macronstore eller i samtlige av Macrons klubbshopper - deriblant Macron Store i Karmsundsgaten vis-a-vis Haugesund Stadion.

Annonse fra Eliteserien: