Pride

Bli med NFF Rogaland i Pride-paraden

Neste lørdag er det Pride-parade i Haugesund.

Annonse:

Førstkommende lørdag er det duket for Pride-parade i Haugesund.

Paraden starter kl.12.30 i Byparken og FK Haugesund oppfordrer alle spillere, ansatte, medlemmer og supportere om å bli med i paraden.

- For oss i FK Haugesund er mangfold og inkludering selvsagte verdier, men dessverre ikke noe man kan ta for gitt i samfunnet. I år stiller vi og andre lokale fotballklubber samlet sammen med NFF Rogaland i paraden for å vise at alle er velkomne i fotballen, sier samfunns- og bærekraftsansvarlig Leif Birkeland i FK Haugesund.

Fotballen er for alle

FK Haugesund er en klubb for alle og en plattform for inkludering, likestilling og muligheter. Sammen kan alle med hjerte for klubben og lokalfotballen være med og skape en hverdag hvor alle får mulighet til å blomstre og oppfylle sitt potensial.

- Vi skal ikke lenger enn to år tilbake i tid for å finne et terrorangrep mot Pride i Oslo. Det sier alt om behovet for å stå opp mot homohets, diskriminering og fordommer - og jobbe for et samfunn hvor man kan være seg selv uten å bli trakassert eller diskriminert.

Gjennom juni måned kommer FK Haugesund også til å flagge Pride-flaggget på kampdag og benytte regnbueflagget som cornerflagg på sine hjemmekamper.

Annonse fra Eliteserien: