Stiller du på hjemmekampen 2. påskedag?

Vinn flotte premier i FK Haugesunds påskequiz!

Det blir hjemmekamp 2. påskedag. Selvsagt blir det det, men med hele FKH-troppen i lockdown, trenger vi din hjelp!

Nå kan nemlig du spisse hjemmeformen og melde deg klar til årets første hjemmekamp - og det som blir påskens store happening på Haugalandet. Nemlig påskequiz. Fra Haugesund Stadion. I regi av FK Haugesund og gode samarbeidspartnere - på samme tidspunkt som sesongåpningen mot Tromsø egentlig skulle funnet sted.

Påskequiz

Det blir med andre ord ikke en tradisjonell fotballkamp på Haugesund Stadion, men FK Haugesund skal i samarbeid med hjemmekampsponsor Haugaland Kraft, leverandør av Altibox, arrangere en påskequiz med spørsmål for hele familien. Vi ønsker nemlig å bidra med underholdning som er egnet til å samle hele familien nå som alle må være på hjemmebane – i sin egen stue. Aldri har behovet for sterk hjemmebaneform vært viktigere enn akkurat i disse dager.

Haugalandets ubestridte Quizmaster, Cato Thorsen tar dere gjennom påskequizen i en stream på våre Facebook- og hjemmesider fra klokken 20.00 denne mandagen. Quizen består av dagsaktuelle spørsmål som både små og store har anledning til å svare på

Til hvert av spørsmålene får man fire svaralternativ, og alle svaralternativene har en bokstav. Dere samler siden alle de riktige bokstavene fra de ulike oppgavene og får slutt et løsningsord, som sendes på mail til [email protected]

En time etter sendingen 2. påskedag blir vinnere av de fantastiske premiene trukket ut og annonsert både på fkh.no og på vår Facebook-side.

Kampbillett-knapp

Kjøp virtuell kampbillett - støtt oss med VIPPS

Det er selvsagt gratis å delta på quizen, men dersom du ønsker å støtte FK Haugesund, kan du forhåndskjøpe virtuelle hjemmekampbilletter på Ticketco.

Alle som forhåndskjøper billetter eller VIPPSer et valgfritt beløp til 597411 frem til og med klokken 21.15 mandag 2. påskedag er med i trekningen av flotte premier levert av våre samarbeidspartnere.

Fantastiske premier

Vi trekker også ut en fantastisk premie til en heldig vinner som har rett løsningsord på quizen. Hjemmebanens beste spiller får nemlig disponere en Audi e-tron GT i sju dager i fellesferien juni/juli. Den er fullelektrisk og kommer med 530 HK, inntil 474 km rekkevidde og med en verdi på nesten 1 300 000,- kroner!

Vinneren disponerer bilen fra Møller Bil i sju sammenhengende dager i løpet av juni/Juli 2021. Forsikring er selvsagt inkludert, men bompenger m.m. tilkommer. 

Audi
Audi e-tron GT

Premieoversikt 

Dersom du kjøper virtuell kampbillett eller Vippser frem til sendingens slutt 2. påskedag er du med i trekningen av følgende flotte premier levert av våre gode samarbeidspartnere: 

Coca Cola: 120 glassflasker Fanta 

Coop Obs: Gavekort pålydende 2500,- 

Tada: Superclub-brettspill 

FK Haugesund: En spesiell kampopplevelse for to personer 

FK Haugesund: FKH-spillere/-trenere trener breddelaget ditt for en dag 

Inventum: Matopplevelse for 10 personer i '6. etg'. 

Suldalsbussen: Gavekort på 2000,- hos Reiseteam 

Macron: Trillekoffert med utstyr til en verdi av 5000,- 

Haugesund Sportsbil & Båtutleie: 30 minutter inkl. drivstoff i Formula F2 Dac speedbåt 

Ragn Sells: Gratis container i 10 dager. Verdi kroner 4000,- 

Altibox: 3 stk Google Nest 

Vaglid: Gavekort på 2500,-

Her er det med andre ord bare å mobilisere husholdningen, hake av 2. påskedag og delta i påskens store happening på Haugalandet. Kanskje er det nettopp dere som er de aller beste på hjemmebane.

Annonse fra Eliteserien: