Blir shortssponsor også i 2021

A. Utvik AS fortsetter å støtte FK Haugesund.

Arne Utvik har vært med som sponsor og investor i regionens beste herreklubb i en årrekke. Både direkte gjennom selskapet A. Utvik as, men også gjennom Haugaland Talentfovaltning i FKH AS. Nå forlenger eiendomsutvikleren samarbeidet for nok en sesong. Det innebærer at A. Utvik as også denne sesongen kommer til å pryde FKH-shortsen. 

A. Utvik as: Nå kan du leie til du har råd til å eie

    - Det har vært et ønske å bidra til utviklingen av fotballen på Haugalandet, og ikke minst et tiltak for å samle fotballen i vår region. Det er også viktig for meg at det har gitt meg mye glede og utfordringer som bidrar til å holde sulten og engasjementet oppe, sier styreleder og eier Arne Utvik.

    Torsdag ettermiddag var John Harald Log og Hallgeir Johansson fra FK Haugesund på Avaldsnes for å sluttføre avtalen med Arne Utvik og markedssjef Stian Staveland Nygaard.

    - Jeg har alltid hatt et genuint ønske om å være med å bidra til FKH sin utvikling, og jeg er synes FKH har fått til mye bra. Jeg har tro på regionen vår, og FKH sin plass som regionens herrelag, og derfor ønsker vi å støtte klubben, poengterer Utvik.

    Shortssponsor
    A. Utvik as blir å se på shortsen også i 2021. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

    Salg og leie gir inntekter til FK Haugesund

    Nytt av året er også at for hver leilighet som selges i regi av A. Utvik as med referanse til FK Haugesund går 25.000,- av salgssummen til klubben. Tilsvarende vil 5000,- tilfalle FK Haugesund dersom noen benytter LeieEie-modellen som boligleverandøren tilbyr.

    FK Haugesunds daglige leder John Harald Log ser en potensielt stor økonomisk oppside av ordningen.

    - Dette er en inntekstskilde som kan bli betydelig for oss. Vi håper selvsagt på at flest mulig benytter seg av tilbudet - ved å enten kjøpe eller leie leilighet i et av boligprosjektene som omfattes av ordningen. Det er utradisjonelt, men som A. Utvik er ikke vi redde for å tenke nytt og utenfor boksen i driften av FK Haugesund, sier Log

    I tillegg vil FK Haugesund gi to sesongkort til de som kjøper leilighet med referanse til klubben. Leilighetene som inngår i dette samarbeidet er Stadion Nord, Salhusvegen, Hollenderhaugen Amfi, Skåredalstoppen 1 og 2, Odda, Lillesveiven, Spannatunet, Gartneriet Kvala, Herviktunet og Dalabrekkå.

    - I tillegg til at A. Utvik har kjøpt logoplassering på shortsen ønsker vi å støtte klubben ved at FKH får bonus hver gang noen kjøper bolig gjennom FKH sitt apparat. Vi vet det er mange som bryr seg om FKH og syntes det er kult og gøy å bidra til at vi har et herrelag i Eliteserien, avslutter Arne Utvik.

    A Utvik har som sin strategi å være med å bygge Haugalandet, og sponser og støtter en rekke lag og foreninger på Haugalandet. Les mer om FKH-partner A. Utvik as.

     

    Annonse fra Eliteserien: