Børster støv av S.O.B til Kick Off

Lyden av 90-tallet gjør comeback!

Fredag 24. mars er det klart for sesongens store Kick Off i Maritim Hall. Foruten spillere, trenere, supportere og samarbeidspartnere kommer kvelden også til å bringe gjensyn og gjenhør med S.O.B. Også kjent som Sons of Broadway - et hyperaktivt orkester som opptrådte seks dager i uken fra 1986 til 1999.

Bandet ble i sin tid synonymt med kampdag på stadion og var fast innslag mellom tribunene når FK Haugesund spilte hjemmekamper på 90-tallet.

Kick Off: billetter kjøper du her

Låter som 'Olé Olé' og 'Samba på Stadion' er låter som mang en haugalending har sunget med på gjennom årene og 24. mars byr sjansen seg garantert igjen når Geir Halleland, John Hallgeir Johansen og Christian Ommedal i S.O.B står for musikken på arrangementet som kickstarter sesongen 2023.

Liseth Kick Off.jpg
Sondre er klart for Kick Off.

I forrige uke var Geir Halleland i studio hos Radio 102 for å fortelle om bandet og Kick Off.

S.O.B blir også å treffe i forbindelse med flere klubbarrangementer i jubileumsåret 2023.

Jubileumspris på billettene

I tillegg til artister fra klubbens spede begynnelse kommer kvelden også til å gi oss et gjensyn med flere tidligere publikumshelter på banen - hvorav flere kommer ikke bare utenbys fra, men like godt fra det store utland.

Billetter til Kick Off kjøper du hos TicketCo og i anledning klubbens 30-årsjubileum i 2023 koster det kun 30,- kroner for billetten.

NB! Årets Kick Off har 18 års aldersgrense!

Annonse fra Eliteserien: