Før T

Bortekamp i Ishavsbyen

Møter Tromsø søndag kveld.

Annonse:

Tredje serierunde i Eliteserien og for FK Haugesund venter bortekamp i Tromsø. Laget satte kurs for det høye nord allerede lørdag og får med det forberedt seg til søndagens kamp i ro og mak på plass i ishavsbyen. 

FK Haugesund - Rosenborg: kjøp billetter til neste hjemmekamp

Tromsø startet sesongen med 2-4 i seriepremieren hjemme mot Brann og fikk siden sin kamp i serierunde to flyttet til senere i sesongen grunnet skifte av underlag i Sandefjord. Det er med andre ord et poengløst hjemmelag som tar i mot FK Haugesund denne søndagen.

Ny trener i Tromsø

Vertene ledes av Jørgen Vik som overtok ansvaret etter at Gaute Helstrup gjennomførte vinterens 'sjokkovergang' i norsk fotball da han ble assistenttrener i Bodø/Glimt. Etter en trøblete oppkjøring og sesonginnledning fikk tromsøværingene en liten opptur i cupen i midtuken da de slo Sortland 6-0.

Seone jubel.jpg
Blir det mer å juble for etter kampslutt i kveld? Foto: Trond R. Teigen / NTB

FK Haugesund ønsker på sin side å revansjere seg for cupexiten i 1. runde, og står før søndagens kamp med tre poeng etter å ha slått Odds Ballklubb i serieåpningen.

Forrige sesongs oppgjør mellom de to lagene endte begge med 2-1-seire til Tromsø i en sesong der de røde og hvite til slutt ble nummer tre i Eliteserien - a poeng med sølvvinner Brann.

Skader og suspensjoner

Morten Konradsen og Amund Wichne er ikke aktuelle til søndagens kamp som følge av sine skader, men ellers disponerer Oskar Hrafn THorvaldsson tilnærmet alle spillere i a-stallen før avspark.

Tromsø må klare seg uten Anders Jenssen som fikk rødt kort i serieåpningen, men stiller ellers med sine presumptivt beste spillere og like før overgangsvinduet stengte gjorde klubben klart med Tobias Guddal fra Sveio. Forsvarsspilleren kom til Tromsø fra Bryne.

Se kampen i VAR BAR

Hvis du ikke reiser til Tromsø kan du se søndagens kamp sammen med andre FK Haugesund-supportere i VAR BAR på Haugesund Sparebank Arena. Dørene åpner klokken 16.00 og man holder åpent så lenge resultatet i Tromsø tilsier der.

Vel 30 supportere fra Maakeberget har inntatt Tromsø for å støtte FK Haugesund på Romsaa Arena søndag kveld. Øvrige FK Haugesund-supportere som ønsker seg på kamp kan kjøpe billetter til bortefeltet i sør på dagens kamparena. 

Oppgjøret på Romsaa Arena har avspark klokken 17.00 og kan også sees på TV2 Play.

Annonse fra Eliteserien: