Bruno er tilbake!

Bruno Leite returnerer til FK Haugesund.

Overgangsvinduet er riktignok stengt, men denslags bryr ikke FK Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal seg om. Torsdag formiddag kunne Opedal nemlig trekke nok en signering opp av hatten. Nærmere bestemt Bruno Leite, som etter et år i kypriotiske Pafos FC returnerer til FK Haugesund. I første omgang ut denne sesongen.

- Det kjennes veldig deilig å være tilbake. Det er riktignok mange nye fjes i garderoben sammenlignet med da jeg forlot FKH sist sommer, men jeg ser frem til å bli kjent med spillergruppa og komme i gang med treningene, sier Bruno Leite.

Den kappverdianske landslagsspilleren landet på Helganes Lufthavn torsdag formiddag og dro direkte til Haugesund Sparebank Arena for medisinske undersøkelser og kontraktssignering.

Tungt på Kypros

Bruno Leite spilte 124 offisielle kamper for FK Haugesund i tidsrommet 2017 til 2021 og ble også kåret til årets spiller i sin første sesong i klubben. Tidligere har 27-åringen representert både Skeid, Bjerkealliansen, Hasle-Løren og Racing Union i Luxembourg. På Kypros fikk Bruno Leite siden fire opptredener for Pafos FC etter å ha tilbragt tilnærmet hele sesongen 21/22 på sidelinjen med skade.

Bruno 1.jpg
Bruno Leite - tilbake i hvitt og blått!

Klar til å bidra fra dag en

Sportslig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, forklarer at FK Haugesund har vært veldig interessert i å hente Leite hjem igjen.

- Da vi ble klar over at Bruno Leite kom til å forlate Pafos ble det raskt en prioritert oppgave for oss å hente han tilbake til Haugesund og vi er naturlig nok veldig fornøyde med at han er på plass og klar til å bidra utover høsten. Bruno er fullt restituert etter skadeplagene, har fulgt sesongoppkjøringen til Pafos på Kypros gjennom sommeren og er klar til å bidra på treningsfeltet allerede i morgen, sier Eirik Opedal.

Bruno Leite har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut inneværende sesong og har sin første trening med gamle og nye lagkamerater på Haugebanen fredag formiddag.

Annonse fra Eliteserien: