Christian blir FFO-general

Meld dere på vårsemesteret!

54 landskamper. Seriemester. Cupmester. Utenlandsproff. Og legendestatus.

Det mangler ikke på meritter når Christian Grindheim nå blir nytt overhode for fotballfritidsordningen i FK Haugesund. Etter endt spillerkarriere gikk 37-åringen fra nyttår over i trenerstaben til FKH Akademiet og vil foruten å jobbe med spillerne på FK Haugesunds rekruttlag også overta treneransvaret på fotballfritidsordningen (FFO) til FK Haugesund.

- Jeg gleder meg veldig. Jeg har trent barn i flere år og ser frem til å dyrke fotballgleden hos deltakerne i FFO. Her handler det kun om å ha det kjekt sammen med fotball etter skoletid - ikke om å bli best eller føle på prestasjonskrav, sier Christian Grindheim som allerede har ledet sine første tirsdagsøkter i Macron Arena (tidl. Haugarhallen).


Christian er klar til å ta i mot dine håpefulle i Macron Arena.

Den tidligere utenlandsproffen - av mange ansett for å være Haugalandets beste spiller gjennom tidene - er opptatt av å gi barna en trygg og god arena for lek og moro etter skoletid.

- Fotball for meg handler om mestringsfølelse, entusiasme og overskudd. Det er det vi skal dyrke hos oss. Barna skal glede seg til hver tirsdagssamling og kjenne på den samme som gleden ved fotball som jeg selv gjorde på samme alder.

Med seg på treningsfeltet får Grindheim de tidligere FKH-spillerne Jacob Kvarven og Dennis Horneland i tillegg til trenerressurser fra FKH Akademiet.

Dette er FFO

Fotballfritidsordningen er et tilbud til alle barn mellom 8 og 12 år, uavhengig av klubbtilhørighet, og finner sted hver tirsdag - etter skoletid mellom 14.00 og 16.00. Treningsøktene starter 14.30 og varer til 15.45.

Før hver treningsøkt får spillerne servert mat og/eller frukt. 


Hver tirsdag er det det full fres i Macron Arena.

Priser

Prisen for deltakelse i FFO er 550,- kr pr. måned.

Det er en måneds oppsigelse og påmelding skjer for et halvt år av gangen. Fakturering skjer kvartalsvis.

August og desember er halve måneder.

Kontakt oss ved koordinator Christoffer Kydland dersom du har spørsmål i forbindelse med fotballfritidsordningen.

Påmelding

Du melder barnet ditt på fotballfritidsordningen ved å fylle ut dette skjemaet:

Annonse fra Eliteserien: