Cupoppgjør på Djervbanen

Torsdag kveld møtes FK Haugesund og Djerv 1919 i første runde av Norgesmesterskapet.

Den norske cupen har vært en omskiftende turnering for FK Haugesund de siste sesongene. Fra cupfinale i 2019, til avlyst turnering i 2020 og en tidlig exit mot Stord allerede i første runde i fjor. 

FK Haugesund - Bodø/Glimt: Få med deg søndagens eliteseriekamp

Denne gang er Jostein Grindhaug klar på at man ikke vil ha noen gjentakelse av forrige sesong tidlige sejour i Norgesmesterskapet.

Tidligere FKH-spillere

Motstander Djerv 1919 er til daglig hjemmehørende i Norsk Tipping-ligaens avdeling 3, den samme avdelingen som FK Haugesunds rekruttlag også spiller i denne sesongen, og etter seks serierunder står de gule og blå med sju poeng og innehar tiendeplassen på tabellen. Djerv 1919 og FK Haugesund 2 møttes allerede i serieåpningen denne sesongen - et oppgjør 'Gulgyttane' vant 2-0.

Hos vertene finner man dessuten mange spillere med en fortid i FK Haugesunds utviklingsavdeling - deriblant Tom Undheim, Thomas Horneland, Andreas Støle-Hansen og Benjamin Isaksen.

Forfall hos FK Haugesund

FK Haugesund går til sesongens første cupkamp uten Sondre Liseth, Martin Samuelsen og Joacim Holtan som alle er skadet, og trolig spares også Thore Pedersen for å være klar til søndagens eliteseriekamp hjemme mot Bodø/Glimt.

FKH-spillerne er inne i et hektisk kampprogram med fem kamper på tretten dager og Jostein Grindhaug vil ventelig disponere mannskapet der etter i torsdagens cupkamp. Ikke minst åpner det for at en eller flere unggutter får prøvd seg på a-lagsnivå.

Torsdagens cupkamp har avspark på Djervbanen klokken 18.00.

Entré: 150 kr. / 50 kr. som Vippses til 562862 før ankomst.

Kamparrangør Djerv 1919 lover også "Åpen kiosk og god stemning".

Annonse fra Eliteserien: