- Det kommer til å bli en veldig fin kamp på søndag

Onsdag var spillerne på tilbake treningsfeltet. Søndag venter Brann i treningskamp.

Annonse:

Årets sommerferie kom tidlig for spillerne i FK Haugesund og etter kun halvannen uke med lading av batterier var spillerne tilbake i trening på Haugebanen onsdag formiddag. Nå venter en sommer med tett kampprogram i både serie og cup.

FK Haugesund - SK Brann: kjøp billett til søndagens treningskamp

For både spillere og trenere har feriedagene kommet godt med og med tanke på fortsettelsen av sesongen har det vært velkomment med en pause i fellestreningene.

- Jeg tror det var kjærkomment for alle med et lite avbrekk nå. Vi har hatt tøff belastning på mange av de samme spillerne og jeg tror heller ikke det har vært så langt avbrekk at noen mister formen i løpet av ferien. I dag synes jeg kvaliteten på treningsøkten var veldig fin med masse energi etter ferien så det har vært et fint og akkurat passe langt avbrekk, sier assistenttrener Espen Bull-Tornøe.

Duo tilbake på gress

På Haugebanen denne onsdagsformiddagen fant man også Sondre Liseth og Martin Samuelsen som så langt har gått glipp av hele sesongen grunnet skader. Nå er duoen om ikke annet tilbake på gress.

- Veldig kjekt å ha Sondre og Martin tilbake på treningsfeltet. De neste dagene vil gi svar på hvor langt fremme i prosessen de er med tanke på å bli spilleklare og om det kommer reaksjoner på belastningen de kjenner på nå. De så fine ut i dag og vi håper at det bare fortsetter i det samme sporet fremover siden de tilfører både fine kvaliteter og energi til spillergruppa.

Se bilder fra onsdagens trening.

Ser frem til å møte Brann

Før neste seriekamp mot Tromsø om halvannen uke venter treningskamp på Haugesund Sparebank Arena. Mot Brann. Førstkommende søndag. Det er en kamp som Bull-Tornøe og de øvrige trenerne er veldig fornøyde med å ha fått på plass.

- Kamper er den beste treningen man kan ha med tanke på å komme i form. Vi får både den fysiske belastningen og spilt på stor bane samt at vi får jobbet med hvordan vi selv skal se ut. 

Og "Bull" er fornøyd med at det er nettopp Brann som står for motstanden på søndag. Det borger for kvalitet og solid utbytte av oppgjøret. 

- Brann er pr. nå regnet som et godt Eliteserielag. Selv om de spiller i Obosligaen ser de veldig bra ut så vi får den tøffe matchingen vi etterlyser. Det kommer til å bli en veldig fin kamp på søndag. 

Treningskampen mellom FK Haugesund og Brann har avspark klokken 15.00 på Haugesund Sparebank Arena søndag 12. juni.

Annonse fra Eliteserien: