Detonerer cupbomben i kveld?

Møter Brann klokken 18.00 onsdag ettermiddag.

Annonse:

FK Haugesund slo oppskriftsmessig ut Sola i første runde av Norgesmesterskapwet, men stilles overfor formidabel motstand når Sportsklubben Brann venter i andre runde hjemme på Haugesund Sparebank Arena onsdag kveld.

FK Haugesund - Brann: kjøp billetter her

Gjestene fra Bergen ligger som nummer tre i Toppserien og spilte så sent som i vår kvartfinale i Champions League hvor man til slutt måtte se seg slått 5-2 sammenlagt av Barcelona. Den spanske storklubben gikk siden bort og vant hele turneringen.

Likevel - cup er cup og i fotball kan alt skje. Selv i møte med et av landets beste lag på damesiden er utgangspunktet å detonere en cupbombe.

- Har alt å vinne

Trener Thomas Dahle forventer en ganske så anderledes kamp onsdag kveld enn hva laget er vant med fra 1. divisjon.

- Brann er jo store favoritter og forventes å styre kampen, men vi skal forsøke å utnytte de mulighetene som byr seg til å straffe de. Alle lag, også de aller beste, har svakheter. Dette blir uansett veldig god læring for oss i en kamp hvor vi har alt å vinne, sier Dahle før oppgjøret.

Dahle må klare seg uten Kaja Olsen, Selma Nesheim og Victoria Sørensen, men har ellers alle spilllere klare for kamp. Gjestene fra Bergen må klare seg uten Cecilie Redisch Kvamme, men har ellers sine mest sentrale spillere tilgjengelig.

Fanzone for de minste

Før dagens kamp kan de aller minste besøke Fanzone fra klokken 17.00. Der kan man både treffe spillere, få ansiktsmaling og teste ut fotballdart. Fanzone er også tillgjengelig, dog ubemannet, for rastløse barn underveis i kampen.

FK Haugesund - SK Brann, klokken 18.00 på Haugesund Sparebank Arena.

Annonse fra Eliteserien: