Disse møter FKH 2 neste sesong

Oppsettet for 3. divisjon er klart.

FKH-rekruttene brukte 2021-sesongen på å sikre opprykk fra 4. divisjon og er med det klare for Norsk Tipping-ligaen (nivå 4) til neste år.

Torsdag ettermiddag ble oppsettet for de seks avdelingene som utgjør divisjonen  i 2022 presentert og FK Haugesund havnet i avdeling 3. Det innebærer blant annet flere lokaloppgjør og relativt korte reiser såvel nordover som sydover på Vestlandet.

Av øvrige lokale lag finner vi både Djerv 1919, Åkra, Stord og Bremnes, mens det blant annet venter oppgjør mot andrelagene til såvel Viking som Sandnes Ulf sør for Boknafjorden i tillegg til Brann 2 i Bergen.

- Jeg er godt fornøyd. Vi slipper de lange reisene og har havnet i det jeg tror blir en veldig jevn avdeling til neste år. Det venter både flere interessante lokaloppgjør og så blir det selvsagt kjekt å måle seg mot rekruttene til Viking og Brann, sier FKH 2-trener Christian Grindheim.

Disse lagene møter FKH 2

FKH 2 må belage seg på å krysse både Bokna- og Bjørnafjorden ved flere anledninger i 2022 i en avdeling som foruten FK Haugesund består av følgende lag:

Lysekloster
Fana
Stord
Bjarg
Brann 2
Djerv 1919
Åkra
Sola
Brodd
Vidar
Viking 2
Sandnes Ulf 2
Bremnes

Kampoppsettet er foreløpig ikke berammet, men seriestart ventes å bli i løpet av april.

Annonse fra Eliteserien: