Dokumentar: 'Akademiet'

Se episode tre i serien om fotballakademiet til FK Haugesund.

Denne høsten får du muligheten til å bli bedre kjent med livet i FKH Akademiet. Der jobber akademisjef Søren og de øvrige trenerne hver eneste dag med å gjøre de største talentene på Haugalandet, i Sunnhordland og i Ryfylke til fremtidige FKH-spillere.

Tredje episode


Vi skriver november og koronasituasjonen gjør det vanskelig å gjennomføre treninger og kamper som planlagt. Henrik er derimot endelig ute av karantene etter flytten fra Danmark og kan begynne i stillingen som trenerveileder. Espen drar til Karmøy for å holde spillersamtaler med to av spillerne sine - Andreas og Mathias.

Og så dukker Jostein opp. På feil side av muren.

Andre episode


Kevin har klart det alle drømmer om - å ta steget opp fra akademiet til å bli fullblods fotballspiller på FK Haugesunds a-lag. Men veien dit har også bydd på motgang. Mye motgang.

Hva kjennetegner en akademispiller? Hvilke spillere velges ut og hvilken egenskap er den viktigste for spillere som går hele veien?

Eivind og lagkameratene spiller årets mest følelsesladede og temperaturfylte oppgjør og for de yngste akademispillerne brukes høstferien til feriesamling.

Første episode


I første episode får du vite mer om filosofien man jobber etter for å produsere fremtidige toppspillere, du blir bedre kjent med Eivind - en av de mange ambisiøse spillerne som er en del av Akademiet - og du får bli med inn i garderoben før, under og etter det prestisjetunge G19-oppgjøret mellom FK Haugesund og Viking.

Annonse fra Eliteserien: