Dramatisk mot Mjøndalen

Utligning tre minutter på overtid berget poeng for G14.

Trener Espen Elvemo fikk se et FKH-lag som hevet seg kraftig etter pause da G14-laget kompletterte akademiets Østlandsturné denne helgen med kamp mot Mjøndalen i Nasjonal Serie.

Treneren var tydelig i sin tilbakemelding etter at hjemmelaget hadde gått til pause med 1-0-ledelse og fikk se et lag som responderte bra på instruksene ved halvgått løp. Vebjørn Storstein utlignet tidlig i andre omgang og siden fulgte lagene hverandre helt frem til 4-4 i et oppgjør hvor William Valenza sørget for at et poeng ble med hjem tilbake til Haugesund med dagens siste scoring tre minutter på overtid.  

Trenerens kommentar

Der de øvrige akademilagene spilte på Marienlyst Stadion i Drammen var Consto Arena i Mjøndalen kamparene for G14-laget denne helgen.

- En resultatmessig jevn kamp hvor vi har mye ball og sliter med å få gjennombrudd på siste 3.-del og score mål. Vi fikk ellers til mye av det vi hadde et ønske om å forbedre oss på i oppbygging av spill bakfra og hadde mye fint spill. 

Espen Elvemo var ikke tilfreds med det han fikk se før pause på lørdag. Til gjengjeld fremsto laget hans i en helt annen forfatning etter hvilen.

- I første omgang var vi misfornøyd med intensiteten i spillet vårt, noe som gjorde at vi ikke gikk seirende ut av så mange dueller som vi ønsket og presset ble ikke satt godt nok. Dette ble forbedret veldig i 2. omgang. Jeg er fornøyd med at vi klarer å endre oss fra 1. til 2. omgang. 

FK Haugesund ligger med helgens resultat som nummer ti i den nasjonale G14-serien etter fem spilte kamper.

VS .jpg
Vebjørn Storstein målscorer mot Mjøndalen.

Kampfakta

Mjøndalen - FK Haugesund 4-4 (1-0)

G14 Nasjonal - Consto Arena

1-0 33. min.

1-1 43. min. Vebjørn Storstein

2-1 48. min. 

2-2 56. min. Christopher Lee Fjæra

3-2 62. min.

3-3 76. min. Christopher Lee Fjæra

4-3 78. min.

4-4 83. min. William Valenza

FK Haugesund: Einar Fauskanger, Thomas Amdal, Birk Træet, Harald Kildal, Timian B. Lønning, Oskar Morisbak, Jacob Valland, Sondre Ekrene, Christopher Lee Fjæra, Villiam Walenza, Sebastian Brakedal, Neo Dobson, Fabian Jacobsen, Vebjørn Storstein. 

Annonse fra Eliteserien: