Drømmehelg i Suldal

FK Haugesund dro på team building i Ryfylke.

Med spillefri denne helgen åpnet det seg en mulighet til å gjøre noe annet i fellesskap enn de sedvanlige treningene og kampene. Valget falt på langhelg i Suldal, langt unna fotball, kampmøter og analyseverktøy man ellers finner i bruk i trenerteamet. I stedet sto 48 timer med frisk fjelluft på programmet. Alt for å lade batteriene til andre halvdel av sesongen.

FK HAUGESUND - JERV: KJØP BILLETTER HER

Per Arne Fisketjøn i Suldalsbussen/Reiseteam hadde som alltid forberedt innholdsrike dager som var egnet til å utfordre spillerne i nye settinger - både som kollektiv og individuelt - og innebar at man ble tvunget til å utforske flere av naturens elementer samtidig som det sosiale aspektet også ble vektlagt.

Langhelg i Suldal.

Fornøyd sportslig leder

Sportslig leder Eirik Opedal er strålende fornøyd med utbyttet av helgen.

- Det har vært fantastisk fra start til slutt. Vi har hatt veldig gode erfaringer med å reise på tilsvarende opplegg i Suldalsfjellene også tidligere, men det er såpass lenge siden sist at dette var helt nytt for samtlige spillere. Tanken var å utfordre spillgruppa i sammenhenger de ikke nødvendigvis har erfaring med og tilbakemeldingene i etterkant har utelukkende vært positive, sier Opedal på vei hjem i spillerbussen søndag formiddag.

Allerede rett etter ankomst fredag ettermiddag bar det ut på kanotur i Suldalslågen og de som hadde sett frem til flere spektakulære velt ble på ingen måte skuffet. Aller best var trolig stemningen da sjefen selv, Jostein Grindhaug, tippet rundt på vei nedover lågen.


Suldal, baby!

Opp Stråpanuten

Lørdag formiddag ventet topptur opp Stråpanuten, 431 m.o.h, før konkurranseelementet fikk fritt utløp i diverse lagøvelser senere på ettermiddagen. Siden ventet bading og rekreasjon før lørdagskvelden ble avsluttet med middag og underholdning i spillernes regi.

- Spillerne visste kun at de skulle til Suldal da de reiste på fredag - ellers har programmet vært hemmelig gjennom hele oppholdet. Spillerne har fått testet seg på områder de ikke nødvendigvis er komfortable på, for eksempel å opptre eller holder et foredrag for en større forsamling, og de gikk virkelig 'all in' når de skulle i aksjon, sier Opedal.

Spillere og støtteapparat er tilbake i Haugesund søndag ettermiddag og mandag starter siden forberedelsene inn mot kommende helgs kamp hjemme på Haugesund Sparebank Arena mot Jerv.

Annonse fra Eliteserien: