Duket for første treningskamp

Thea Knutsen og damelaget skal endelig ut i kamp.

Førstkommende lørdag byr det seg endelig mulighet for å se FK Haugesunds damelag i kamp når de måler krefter mot FK Haugesunds G14-lag i Haugesund Idrettspark. Nærmere bestemt på Gymnasbane 7 med avspark klokken 13.00.

Kampen blir den aller første som spilles av et damelag i FK Haugesunds regi og byr på en fin mulighet til å ta årets spillere som denne sesongen er hjemmehørende i 2. divisjon nærmere i øyensyn.

G14-trener Espen Elvemo ser frem til oppgjøret.

- Det er veldig kjekt for oss å kunne møte damelaget. Guttene gleder seg veldig. Fysisk tror jeg de to lagene skal stå bra til hverandre så vi bør få gjensidig god matching og utbytte av denne kampen, sier Elvemo.

Øvrige kamper

Oppgjøret i Idrettsparken spilles dagen etter at FK Haugesunds herrelag åpner kampsesongen i Storhall Karmøy førstkommende fredag. Obosliga-laget Åsane tar turen fra Bergen og står for motstanden i treningskampen som har avspark klokken 16.00. Billetter til det oppgjøret kjøpes i døren på storhallen av arrangøren SK Vedavåg. Det er en begrensning oppad på 200 tilskuere til oppgjøret.

Søndag sesongåpner også G18 i Storhall Karmøy. Motstander for FKH-rekruttene i årets første seriekamp i nasjonal serie er Sogndal. Avspark kl. 11.00. 

Annonse fra Eliteserien: