En liten eksamen

FK Haugesund kan koble seg på helt i toppen med seier mot Arendal. Foto: Sportskollektivet.

Mai og juni er eksamenstid for mange, og på mange måter skal også FK Haugesunds damelag opp til bevis når de lørdag ettermiddag tar i mot Arendal hjemme på Djervbanen til den åttende serierunden i årets andredivisjon.

2. divisjon: se tabell og terminliste

Etter tre poeng mot Rosenborg 2 i Trondheim sist helg har FK Haugesund krabbet opp på fjerdeplass på tabellen og kan befeste sin posisjon ytterligere som et lag som vil være med å kjempe i toppen av tabellen når tabellnabo Arendal står for motstanden.

Sørlendingene ligger før lørdagens kamp som nummer fem på tabellen med 10 poeng på sine sju første kamper og slo tidligere i år Avaldsnes II på bortebane. Tidligere denne uken var laget i aksjon i cupen mot toppserielaget Stabæk - et oppgjør man til slutt tapte 0-3.

VVM.png
Vanessa Madland står med to seriemål så langt denne sesongen. Foto: Sportskollektivet.

Simone i gang

I 3-2 seieren mot Rosenborg 2 sist helg tegnet Simone Pedersen seg for to av scoringene og med det også sesongens første mål i seriespillet. Forhåpentligvis er det bare starten på målproduksjonen for den danske kantspilleren i FK Haugesund. Solfrid Hetleflåt Bråthen er så langt toppscorer med fem scoringer i 2. divisjon, mens også Vanessa Madland, Malin Røyset Johannesen og Birte Øvsthus står med to seriemål så langt i 2023.

Linneah Henriquez har meldt overgang til Avaldsnes og er ferdigspilt i FK Haugesund, mens Rikke Rossebø Kalstad, Anna Ferkingstad og Ingvild Iversen er skadet. Forøvrig disponerer Thomas Dahle tilnærmet alle spillere i stallen til dette oppgjøret.

Lørdagens kamp har avspark klokken 13.00. 

Gratis adgang. Kiosk.

Annonse fra Eliteserien: