Er du klar for Kick Off?

FK Haugesund markerer 30 år med jubileumspris.

Snart sesongstart og vi starter oppladningen til jubileumssesongen 2023 med stort Kick Off i Haugesunds storstue - Maritim Hall - fredag 24. mars.

Billetter: Kjøp billett til Kick Off

Billetter til Kick Off kjøper du hos TicketCo og i anledning klubbens 30-årsjubileum i 2023 koster det kun 30,- kroner for billetten.

Vi inviterer derfor hele Haugalandet til fotballfest fredag 24. mars og en kveld tettpakket med feststemning og masse godt innhold før årets sesongstart. En som gleder seg veldig er klubbens daglige leder Martin Fauskanger.

- Vi har to a-lag som går veldig spennende sesonger i møte og dessuten er det et jubileumsår som markeres med at billettene til årets Kick Off kun koster 30,- kroner. Jeg tror alle som var tilstede i fjor hadde det veldig kjekt og det skal bli enda bedre i år, sier Fauskanger drøye to og en halv uke før sesongen sparkes i gang i Smedasundet.

Gamle helter inviteres

Tidligere FKH-legender fra det store utland kommer. De gamle FKH-trubadurene i S.O.B (Sons of Broadway) kommer. Maakeberget kommer. Og selvsagt kommer spillerne på årets dame- og herrelag. 

Dette blir en energisk opplading til en sesong langt utenom det vanlige. 

NB! Årets Kick Off har 18 års aldersgrense!

Annonse fra Eliteserien: