Fire for Norge

Kraftakademiet sender kvartett på landslagsoppdrag for Norge.

Fredag annonserte Gunnar Halle G17-landslagstroppen som skal representere Norge i firenasjonersturneringen i Sverige i slutten av denne måneden. På oversikten som landslagstreneren presenterte fant man FK Haugesund-spiller Andreas Ekrene. Sveibuen fikk sitt første møte med norsk landslagsfotball tidligere i sommer da han i juni var en del av det norske landslaget som møtte England og USA i Spania.

Nå skal Ekrene og de øvrige G17-spillerne møte henholdsvis Danmark (24. september) og Østerrike eller Sverige tre dager senere.

Med det kompletterer Andreas Ekrene både G16-landslagsspillerne Mikkel Hope og Troy Engseth Nyhammer samt G18-landslagsspiller Vegard Solheim som alle tre også har blitt innkalt til landslagsoppdrag denne uken.

Forberedelser til EM-kvalifisering

Hope og Engseth Nyhammer skal representere Norge under Syrenka Cup i Polen hvor det norske laget skal spille tre kamper. 23. september møter man Romania før man henholdsvis 25. og 27. september spiller mot lag basert på resultatene i de øvrige kampene i turneringen.

Vegard Solheim skal på sin side møte Island og Sverige med det norske G18-landslaget i en turnering i Sverige som strekker seg fra 21. til 27. september. 

Møtet med Island spilles 21. september, mens vertsnasjonen Sverige står for motstanden den 27. september.

Turneringen er det norske G18-landslagets «generalprøve» før de siden skal i gang med EM-kvalifiseringen i november hvor San Marino, Nord-Makedonia og Serbia venter. 

Annonse fra Eliteserien: