Flowit i flytsonen

Flowit blir bronsemåke!

Gjennom 2020 var konsulentselskapet Flowit sterkt delaktig i utviklingen og gjennomføringen av event og arrangementer som FK Haugesund kunne tilby sine samarbeidspartnere. Alt fra den populære Torsdagsklubben til Ladies Match og Partner Hub-kvelder hvor lokalt næringsliv fant felles møteplasser i FK Haugesund-fellesskapet.

Flowit: Vekst for deg - forbedring og resultat for din virksomhet

Nå oppgraderes samarbeidet. Flowit, med tilhold i Kaigata nede i Smedasundet, går også inn som partner. Nærmere bestemt som Bronsemåke det kommende året.

- Flowit går selvfølgelig inn som sponsor. I 2021 er vi Bronsmåke. Min oppfordring til alle bedrifter på Haugalandet er å bli med, være delaktig og kreve sin plass og sin rolle i lauget. Ha forventninger til klubben, sier daglig leder Tom Ivar Omdahl. 

Et bærekraftig Haugaland

Tom Ivar Omdahl ser store muligheter i partnersamarbeidet til FK Haugesund.

- Sammen med alle oss andre sponsorer skal vi ikke bare bidra til at klubben står sterkere. Vi skal og sørge for et mer bærekraftig Haugaland gjennom aktiv bruk av B2B, relasjonssalg og de unike aktivitetene som både gjennomføres og planlegges. Noe vi alle må anerkjenne at vi må sette fokus på etter den perioden vi er inne i. Så kommer fokus på bærekrafttiltak og utviklingsmål i tillegg. Dette er ikke lenger en dugnad! Det er et must for oss, fellesskapet ..og ja..og for FKH, sier daglig leder Tom Ivar Omdahl. 

Foruten Haugesund har Flowit også en stor avdeling hjemmehørende i Fredrikstad og tilbyr et variert utvalg av konsulenttjenester til næringslivet.

<em>Flowit tilbyr rådgivning og konsulenttjenester til næringslivet.</em>
Flowit tilbyr rådgivning og konsulenttjenester til næringslivet.

Suksessene videreføres

Kundeansvarlig Oddbjørn Jensen i Flowit var tett på FK Haugesund gjennom hele fjoråret og ser frem til et enda sterkere samarbeid i tiden fremover.

- Vi velger rett å slett å utvide samarbeidet med FKH og kan se frem imot et år der vi bygger videre på vårt samarbeid. Vi fortsetter blant annet med suksessene Torsdagsklubben og Partner HUB. Vi skal være en aktiv, hardtarbeidende og krevende sponsor som gir minst like mye som vi ber om, sier kundeansvarlig Oddbjørn Jensen.

Markedssjef Martin Fauskanger i FK Haugesund har store forventinger til partnerarrangementene det kommende året.

- Vi er svært glad for at Flowit blir med i partnerhuben, ikke bare som leverandør av event, men nå også som partner. Det viser at vi gjør noe rett – Partnerhuben skal være en plass hvor folk får mer igjen enn det de gir. Det er vår oppgave. Vi er også opptatt av å hele tiden utvikle og forbedre oss og har klare ambisjoner om å tilby partnerne våre enda mer i 2021. Forhåpentligvis åpnes det også for store fellesarrangementer i løpet av sesongen - noe vi ser frem til å kunne tilby partnerne våre etter et år hvor vi måtte invitere til eventer i mindre kohorter. 

Les mer om Bronsemåke-partner Flowit.

Annonse fra Eliteserien: