Før Aafk - FKH

På tide med seier i Jugendbyen.

Annonse:

Color Line Stadion i Ålesund har aldri vært noen lykkearena for FK Haugesund, men man brøt en årelang tapsrekke  da man dro hjem fra Sunnmøre med et poeng på tampen av fjorårssesongen. Det bærer bud om nye tider og søndag er målsettingen klar i møte med Aalesunds Fotballklubb; tre poeng!

Hjemmelaget tok med seg et sterkt bortepoeng i Bergen i forrige serierunde og står med to seire og en uavgjort på de siste tre seriekampene. Det plasserer Aafk på en femteplass på tabellen før helgens serierunde, mens FK Haugesund ligger som nummer fjorten før avspark går klokken 18.00.

Statistikk

Av totalt syv oppgjør som har blitt spilt på Color Line Stadion mellom søndagens to aktører på Eliteserienivå har fem kamper endt med hjemmeseier og to med uavgjort. Torbjørn Agdestein, Vegard Skjerve og Haris Hajradinović sørget for FKHs nettkjenninger i 3-3-kampen i oktober i fjor, mens man tilbake i 2012 spilte 2-2 etter at Michael Haukås og Geir Ludvig Fevang sørget for poengdeling med to sene mål.

Skader og suspensjoner

Liban Abdi, Frederik Gytkjær, Anthony Izuchukwu og Eirik Mæland er uaktuelle til søndagens kamp og ikke med i troppen som reiser til Ålesund, mens Bjørn Helge Riise er langtidsskadet hos hjemmelaget og følgelig ikke spilleklar til søndagens oppgjør.

Troppen

Eirik Horneland gjør ingen endringer i troppen fra forrige serierundes oppgjør mot Sarpsborg 08. Det innebærer at følgende spillere setter kurs for Ålesund søndag morgen. 

Per Kristian Bråtveit

Helge Sandvik

Fredrik Pallesen Knudsen

Vegard Skjerve

Alexander Stølås

Sondre Tronstad

Tor Arne Andreassen

Filip Kiss

Anthony Ikedi

Bruno Soares

Sverre Bjørkkjær

Kristoffer Haraldseid

Robert Kling

Haris Hajradinović

Bruno Leite

Erik Huseklepp

Ibrahim Shuaibu

Johnny Buduson

Avspark på Color Line Stadion klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: